H πολυαναμενόμενη online υπηρεσία gaming Xbox Live θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου 2010.


xbox live greeceΤο Xbox LIVE έχει ως στόχο να δημιουργήσει κοινότητες και να συνδέσει τους ανθρώπους μεταξύ τους μέσω του περιεχομένου του. Η υπηρεσία στην Ελλάδα θα επικεντρωθεί αρχικά στο κυρίως παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά του community, που καθιστούν το Xbox LIVE έναν από τους κορυφαίους online gaming προορισμούς στον κόσμο.


Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια πολλαπλών παικτών (multiplayer gaming) με φίλους στο Xbox LIVE, αναρτήστε το σκoρ σας, κατεβάστε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Arcade του Xbox LIVE και παραγγείλετε τίτλους παιχνιδιών (Games on Demand) ενώ βρίσκεστε άνετα στο καθιστικό σας. Μπορείτε ακόμα και να παρατείνετε τη δράση των παιχνιδιών σας κατεβάζοντας επιπλέον περιεχόμενο για τα παιχνίδια, το οποίο περιλαμβάνει χάρτες, πίστες, χαρακτήρες και τραγούδια.


Με μια κονσόλα Xbox 360 και μια ευρυζωνική σύνδεση στο internet, μπορείτε να συνδεθείτε και να μπείτε στο LIVE δωρεάν, για να έχετε πρόσβαση στο προσωπικό σας προφίλ με το σκορ των παιχνιδιών, την ετικέτα παίκτη (gamertag) και το Avatar σας, καθώς και στην αγορά (Marketplace) του Xbox LIVE και σε δωρεάν demo παιχνιδιών.


Μια αναβάθμιση στη συνδρομή Xbox LIVE Gold, θα σας επιτρέψει να παίξετε παιχνίδια με τους φίλους σας online, συμπεριλαμβάνοντας τους τίτλους του Kinect ή video συνομιλία με το Video Kinect. Επίσης σας επιτρέπει να έχετε έγκαιρη πρόσβαση σε περιεχόμενο και αποκλειστικές εκπτώσεις για τα μέλη Gold. Η 12μηνη συνδρομή στο Xbox LIVE Gold θα είναι διαθέσιμη στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €59,99.


Για όσους έχουν ήδη λογαριασμό στο Xbox LIVE σε μια άλλη χώρα, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα στοιχεία σας στην εγχώρια υπηρεσία και να διατηρήσετε το προφίλ σας, τo σκορ σας, τα επιτεύγματα (achievements), τους πόντους Microsoft και το υπόλοιπο πληρωμένο χρονικό διάστημα της συνδρομής σας. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε όλο το περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει και αποθηκεύσει στο σκληρό σας δίσκο, όπως αντικείμενα του Avatar, παιχνίδια LIVE Arcade και τραγούδια. Για αναλυτικές λεπτομέρειες ως προς τη μεταφορά του λογαριασμού σας, επισκεφθείτε τη σελίδα www.xbox.com/El-gr/live/faq.htm.