Η Oracle ανακοινώνει το Oracle Day 2010 που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου, 8.30-17.00, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.


oracleΗ εκδήλωση θα δώσει στους πελάτες και τους συνεργάτες την ευκαιρία να ακούσουν περισσότερα σχετικά με τη νέα φιλοσοφία Hardware.Software.Complete της Oracle, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία μεταμορφώνει τον κλάδο, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο τεχνολογιών, από εφαρμογές έως δίσκους, που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν μαζί.


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα τελευταία νέα από το Oracle OpenWorld και θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις όσον αφορά στην Oracle Database, το Oracle Fusion Middleware, το Business Intelligence, το Enterprise Performance Management, τα συστήματα servers και αποθήκευσης, καθώς και το Oracle Exadata. Επιπλέον, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα σχετικά με λύσεις για τον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών.


Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν κεντρικές παρουσιάσεις αναφορικά με τη στρατηγική της Oracle στους τομείς της τεχνολογίας, των επιχειρηματικών εφαρμογών και του hardware, Οι ειδικοί της Oracle θα επιδείξουν τον τρόπο με τον οποίο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Oracle μπορούν να βοηθήσουν τους οργανισμούς να μειώσουν τα κόστη, να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στο σημερινό περιβάλλον.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πελάτες και συνεργάτες της Oracle σχετικά με το πώς οι λύσεις της Oracle μπορούν να τους βοηθήσουν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων τους.