Η Avira και η Τ&K Computer Organizer ανακοινώνουν την εμπορική διάθεση των προϊόντων Avira AntiVir, σε Μάλτα και F.Y.R.O.M.


t_k_aviraΗ Avira Gmbh, μια εταιρεία με πάνω από 100 εκατομμύρια πελάτες και περισσότερους από 300 εργαζομένους, κατέχει ηγετική θέση, στην παγκόσμια αγορά, στην ανάπτυξη λύσεων ασφαλείας για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία είναι ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα αυτό.


To Avira AntiVir συγκαταλέγεται στα πέντε πρώτα Antivirus παγκοσμίως και είναι το νούμερο ένα στην Γερμανία. Πρόκειται για ένα γερμανικό προϊόν απόλυτα αξιόπιστο, το οποίο παρέχει στο χρήστη την ποιότητα και την προστασία μιας ολοκληρωμένης σουίτας προγραμμάτων (Suite Windows, Suite Unix-Linux, Suite Antispam, Avira AntiVir Mobile, Suite for Sap).


Η Εταιρία Τ&K ΕΠΕ ιδρύθηκε τo 1996, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της μηχανογράφησης και μηχανοργάνωσης. Μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία στο χώρο της πληροφορικής, έχοντας δίπλα της μεγάλους οίκους του χώρου, όπως είναι η Microsoft, η HP , η Intel και άλλοι.


Από το Μάϊο του 2009, η Εταιρία Τ&K έγινε επίσημος Distributor της Avira Gmbh στην Ελλάδα και από τον Σεπτέμβριο 2009 και στην Κύπρο. Σ΄αυτό το χρονικό διάστημα έχει αρχίσει να χτίζεται ένα ισχυρό Δίκτυο Μεταπωλητών των προϊόντων Avira AntiVir, σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, με στόχο την άριστη προσφορά, του εξαιρετικού προϊόντος Avira AntiVir.


Πλέον, τόσο η Μάλτα όσο και η F.Y.R.O.M, εισέρχονται δυναμικά στη διάθεση των προϊόντων Avira AntiVir, σε συνεργασία με την εταιρία Τ&Κ Computer Organizer Ltd.