Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο HLX55W, ένα κομψό 3D Blu-ray Sound bar με μοναδική σχεδίαση.


HLX55W Woofer_FRONTΗ νέα μπάρα ηχείων της LG απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια προχωρημένη, αλλά και προσιτή πλατφόρμα κορυφαίας ποιότητας ήχου και εικόνας, για θέαση 3D Blu-ray στο σπίτι.


Με το τρισδιάστατο περιεχόμενο να αποκτά ολοένα και περισσότερους φίλους, το LG HLX55W αποτελεί την ιδανική λύση για την αναπαραγωγή 3D Blu-ray δίσκων. Επιπλέον, όταν συνδυαστεί με την ευρεία γκάμα των επίπεδων 3D τηλεοράσεων της LG, το HLX55W προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν στην άνεση του σπιτιού τις πιο πρόσφατες τρισδιάστατες ταινίες, με κορυφαία ποιότητα και βάθος στις 3D εικόνες, όπως σε μια κινηματογραφική αίθουσα.


Παράλληλα, το HXL55W της LG ξεχωρίζει για την καλαίσθητη σχεδίασή του, αποτελούμενο από μια λεπτή και λεία βασική μονάδα με τον οδηγό Blu-ray Disc Player στο κέντρο της. Χάρη στο μοναδικό μαύρο φινίρισμα και τη δυνατότητα να τοποθετηθεί σε τοίχο, το HLX55W εναρμονίζεται ιδανικά σε κάθε σπίτι. Επιπλέον, το ασύρματο ενεργό Subwoofer προσθέτει ακόμη μια νότα ευχρηστίας, καθώς η απουσία καλωδίων καθιστά ευκολότερη την τοποθέτηση του συστήματος σε οποιοδήποτε χώρο, προσφέροντας ανώτερη αισθητική σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ήχου και εικόνας.


HLX55W_FrontΑν και μικρό στο μέγεθος, το HLX55W προσφέρει πλούσιο Surround ήχο, συνδυάζοντας 4.1 κανάλια και συνολική ισχύ 430Watt, εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές μια συναρπαστική ακουστική εμπειρία. Επιπλέον, η Sound Gallery της LG –που παρέχει 6 διαφορετικές ρυθμίσεις ήχου- και οι προηγμένες λειτουργίες VSM Plus, Clear Voice και MP3 upscaling, επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν ακριβέστερα το HLX55W ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.


Εκτός από την «έξυπνη» τεχνολογία και το μοντέρνο σχεδιασμό του, το HLX55W διαθέτει μια πληθώρα καινοτόμων τεχνικών χαρακτηριστικών. Το ενσωματωμένο Wi-Fi και η συνδεσιμότητα DLNA, εξασφαλίζουν στους χρήστες ασύρματη πρόσβαση σε μια σειρά αποθηκευμένου ψυχαγωγικού περιεχομένου, όπως μουσική, ταινίες και φωτογραφίες, το οποίο μπορούν να απολαύσουν στην τηλεόρασή τους.


Επιπλέον, η πλατφόρμα NetCast™ της LG, παρέχει στους θεατές πρόσβαση σε απεριόριστο διαδικτυακό περιεχόμενο, όπως εικόνες και βίντεο, ενώ με το Music ID παρέχονται πληροφορίες για τη μουσική μέσω της υπηρεσίας Gracenote. Τέλος, το HLX55W διαθέτει υποδοχή σύνδεσης και φόρτισης για iPod και iPhone και δυνατότητα αναπαραγωγής απευθείας από εξωτερικό σκληρό δίσκο, καθιστώντας την μπάρα ήχου κατάλληλη πλατφόρμα για την αναπαραγωγή multimedia αρχείων από εξωτερικά μέσα αποθήκευσης.


Τεχνικά χαρακτηριστικά LG HLX55W
– Αναπαραγωγή 3D δίσκων Blu-ray
– Συνολική ισχύς 430W με ασύρματο subwoofer
– 4.1 Ch. Surround
– Σύστημα τοποθέτησης στον τοίχο
– LG Sound Gallery
– Ειδικές λειτουργίες: Bass Blast, Clear Voice, VSM Plus, Game Equalizer, MP3 Up-scaling, Night Mode
– Συνδεσιμότητα WiFi / DLNA / CIFS
– Πλατφόρμα NetCast™
– Υποστήριξη BD Live & Bonus View
– Υπηρεσία Music ID by Gracenote
– Υποδοχή σύνδεσης και φόρτισης iPod / iPhone
– Συμβατότητα με εξωτερικό σκληρό δίσκο (FAT32, NTFS)
– LG SIMPLINK
– USB Recording & Playback
– TV Sound ez Setup
– Αναπαραγωγή αρχείων DivX HD / MKV