Η Creative Image Technologies παρουσιάζει το νέο λογισμικό Sygic Mobile Maps 10 South East Europe (PNA version).


creative_image_logoΤο περιβάλλον χειρισμού του αποτελεί μοναδική εμπειρία και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χάρτη σε δύο γλώσσες ταυτόχρονα (Ελληνικά – Αγγλικά), 3 Ελληνικές φωνές (Αφροδίτη, Δέσποινα, Γιώργος), αναβαθμισμένη διαχείριση δρομολογίου και βελτιστοποίηση αυτού, καθοδήγηση εντός των τούνελ, εύκολη αναζήτηση διεύθυνσης με απομνημόνευση των πρόσφατων αναζητήσεων, λειτουργία signposts (πινακίδες εξόδων – κατεύθυνσης) και λωρίδων κυκλοφορίας (lanes), τεχνολογία fuzzy logic (Έξυπνη πληκτρολόγηση διευθύνσεων που δέχεται και ορθογραφικά λάθη) και πλήθος άλλων λειτουργιών.


Είναι το μοναδικό λογισμικό που διαθέτει προ-εγκατεστημένα Radar και κάμερες κυκλοφορίας με ανάλογη φωνητική ειδοποίηση, καθώς και ειδοποίηση ορίου υπέρβασης ταχύτητας το οποίο ρυθμίζεται από το χρήστη. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του SMM10 είναι ότι οι αναβαθμίσεις των χαρτών είναι εντελώς δωρεάν και με μεγάλη συχνότητα. Οι χάρτες που το πλαισιώνουν είναι οι CIT South East Europe και καλύπτουν αρχικά 3 χώρες: Ελλάδα – Κύπρο – Αλβανία, ενώ στο άμεσο μέλλον θα αυξηθούν εντελώς δωρεάν με την προσθήκη του Fyrom και της Βουλγαρίας.


Τόσο η ποσοτική όσο και η ποιοτική κάλυψη των χαρτών της CIT είναι σχεδόν υπερ-διπλάσιες από αυτές των ανταγωνιστικών χαρτών. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, όλοι οι νόμιμοι χρήστες των λογισμικών Sygic για Windows CE (Sygic Drive – Sygic Mobile 9) θα έχουν δικαίωμα αναβάθμισης στην τελευταία έκδοση SMM 10 για συσκευές PNA, στην προνομιακή τιμή των 29,90 € για direct download και 39,90 € μαζί με κάρτα micro SD 4GB.


Τον νέο και πλήρως ανανεωμένο επίσημο διαδικτυακό τόπο για προϊόντα της Sygic μπορείτε να τον βρείτε στο http://www.sygic.gr.