Η Lexis Πληροφορική ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη συνεργασίας της με τον κατασκευαστικό οίκο Kedacom.


Kedacom6210Πρόκειται για μία συνεργασία υψηλής σημασίας, τόσο για τη Lexis, που θα είναι αντιπρόσωπος των κορυφαίων λύσεων της εταιρείας, όσο και για τη Kedacom, που μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας στοχεύει να εισχωρήσει δυναμικά στην αγορά της Ελλάδας και γενικότερα της περιοχής.


Έχοντας επενδύσει σημαντικά και για περισσότερο από μία δεκαετία στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογιών τηλεσυνδιάσκεψης, η Kedacom διαθέτει σήμερα μία πρωτοποριακή γκάμα προϊόντων και ένα ευρύ φάσμα πελατών, όπως τηλεπικοινωνιακοί φορείς, κυβερνητικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις διαφόρων δραστηριοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο.


kedacom swΗ Lexis Πληροφορική επισφράγισε τη συνεργασία της με την Kedacom, με την υλοποίηση ενός έργου τηλεσυνδιάσκεψης 17 σημείων, χρησιμοποιώντας το μοντέλο TS6210 στα 2Mbps over IP. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει τεχνολογία αιχμής, μοντέρνο ιταλικό σχεδιασμό, αλλά και τον καλύτερο δείκτη τιμής προς απόδοση στην αγορά. Μεταξύ των κύριων χαρακτηριστικών του περιλαμβάνονται PTZ camera, Dual Video (H.239 standard), ανάλυση video XGA (1024×768), streaming media, ισχυρό firewall και πολιτικές κρυπτογράφησης.