Το PES League είναι το επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από το 2002.


PES2008Φέτος θα λάβει μέρος η Ελλάδα για δεύτερη χρονιά και οι Έλληνες πρωταθλητές θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη για να αποδείξουν την αξία τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το επίπεδο ανταγωνισμού στο PES League είναι πολύ υψηλό, ενώ στην Ελλάδα υπάρχουν παίκτες που έχουν πιθανότητες διεκδίκησης του παγκόσμιου τίτλου.


Η διαδικασία για να λάβει κάποιος μέρος είναι πολύ απλή. Μέσα στη συσκευασία του ελληνικού Pro Evolution Soccer 2011 για PS2, PSP, PS3, Χ360, PC και Wii θα υπάρχει ένα έντυπο με έναν μοναδικό κωδικό. Θα πρέπει να μπείτε στη σελίδα www.pes-league.gr και να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγγραφής για να γραφτείτε σε κάποια από τις λίγκες του PES League 2011. Θα έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε δωρεάν σε μια από τις διοργανώσεις του ελληνικού PES League, σε κάποια πόλη της επιλογής σας.


Αν δεν έχετε δωρεάν κουπόνι συμμετοχής θα μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα μέσα από το site. Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε 7 συνολικά πόλεις της Ελλάδας στις παρακάτω ημερομηνίες :
– 29 Ιανουαρίου 2011 – pepsi max tour Αθήνα #1
– 12 Φεβρουαρίου 2011 – pepsi max tour Λάρισα
– 26 Φεβρουαρίου 2011 – pepsi max tour Θεσσαλονίκη
– 12 Μαρτίου 2011 – pepsi max tour Αλεξανδρούπολη
– 26 Μαρτίου 2011 – pepsi max tour Ιωάννινα
– 9 Απριλίου 2011 – pepsi max tour Πάτρα
– 16 Απριλίου 2011 – pepsi max tour Ηράκλειο
– 7 Μαΐου 2011 – pepsi max tour Αθήνα #2
– 14 Μαΐου 2011 – Pro Evolution Soccer League Finals Αθήνα#3


Τα προκριματικά τουρνουά του πανελλήνιου Πρωταθλήματος του Pro Evolution Soccer League ονομάζονται pepsi max pes tour. Τα pepsi max pes tour είναι τα highlights του PES League και πραγματοποιούνται σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα. Το road show δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους fans του Pro Evolution Soccer να λάβουν μέρος και να προκριθούν για τους πανελλήνιους τελικούς. Οι καλύτεροι 64 παίχτες θα διεκδικήσουν τις 2 θέσεις που οδηγούν στα World Finals του PES League και πολλά δώρα.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.pes-league.gr .