Η Incadea, θυγατρική της Real Consulting, έγινε μέλος για δεύτερη φορά, του Microsoft Dynamics Inner Circle.


IncadeaΠρόκειται για μια επίλεκτης ομάδας η οποία αποτελεί το 5% των βασικών στρατηγικών συνεργατών του Microsoft Dynamics παγκοσμίως. H Incadea πρωτοστατεί στον σχεδιασμό των πιο σύγχρονων και ταυτόχρονα απλών στη χρήση τους συστημάτων, απευθυνόμενη στη διαρκώς εξελισσόμενη και απαιτητική παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου, διαθέτοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο με παρουσία σε περισσότερες από 71 χώρες.


Η Microsoft τίμησε την Incadea, απονέμοντας της τον ξεχωριστό τίτλο του 2010 Microsoft Dynamics Inner Circle για την δέσμευση και αδιάκοπη προσπάθεια των συνεργατών και του προσωπικού της, στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που καλύπτουν με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες των πελατών. Η διάκριση 2010 Microsoft Dynamics Inner Circle ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC), που διεξήχθη στην Ουάσιγκτον.


Οι λύσεις της Incadea απευθύνονται στην αγορά του αυτοκινήτου προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη, καθώς εξυπηρετούν απόλυτα τις καθημερινές ανάγκες και την εξέλιξη των εργασιών κάθε εξειδικευμένης επιχείρησης του συγκεκριμένου τομέα. Στο πελατολόγιό της Incadea περιλαμβάνονται κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων, όπως BMW, VW/ Audi, General Motors/ Opel, Mercedes, Toyota, Ford, Ferrari κ.λ.π. ενώ πραγματοποιούνται πάνω από 1.000.000 πωλήσεις οχημάτων και εξυπηρετούνται παγκοσμίως πάνω από 2.500.000 διελεύσεις από συνεργεία (ετησίως) με τα συστήματα της INCADEA.