H HP Παρουσιάζει Νέες Κρίσιμες Λύσεις για την Απλοποίηση και την Ενοποίηση των Τεχνολογικών Περιβαλλόντων στις επιχειρήσεις.


hp logo 2010Οι επικεφαλής των τμημάτων πληροφορικής καλούνται να εξασφαλίσουν υψηλά επίπεδα διαθεσιμότητας για τις πιο κρίσιμες εφαρμογές, απλοποιώντας ταυτόχρονα τη διαχείριση της τεχνολογικής υποδομής και μειώνοντας τα κόστη. Η νέα λύση HP StorageWorks P9500 Disk Array και οι βελτιώσεις στο portfolio λογισμικού HP-UX για συστήματα HP Integrity βελτιώνουν την παροχή υπηρεσιών για εφαρμογές, προσφέροντας μια ανοιχτή, ενοποιημένη αρχιτεκτονική για τις πιο απαιτητικές εργασίες, σχεδόν οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.


Η νέα λύση P9500 αξιοποιεί τις πέντε γενιές τεχνολογίας HP StorageWorks XP Disk Array. Με νέο σχεδιασμό που θέτει το χρήστη στο επίκεντρο και αρχιτεκτονική που βασίζεται σε κορυφαία πρότυπα, η λύση P9500 επιτρέπει τη διαχείριση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων ανά administrator, ενώ παράλληλα διπλασιάζει την ενεργειακή αποδοτικότητα και μειώνει στο μισό τον απαιτούμενο χώρο στο πλαίσιο ενός data center.


Οι έλεγχοι της ποιότητας των υπηρεσιών σε επίπεδο εφαρμογών βοηθούν τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν και να μοιράζονται τους πόρους storage αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν την υλοποίηση των κρίσιμων SLAs.


Στα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι επιχειρήσεις, περιλαμβάνονται:
– Το μειωμένο συνολικό κόστος κτήσης, μέσω της αξιοποίησης του λογισμικού HP P9000 Application Performance Extender, το οποίο συμβάλει στην ενοποίηση των πόρων storage των κρίσιμων εφαρμογών και των εικονικών μηχανών σε ένα ενιαίο array.
– Η αυξημένη αποδοτικότητα και ευελιξία της τεχνολογικής υποδομής με το λογισμικό HP P9000 Smart Tiers, το οποίο παρέχει αυτοματοποιημένη, απρόσκοπτη διακίνηση δεδομένων μεταξύ των συστημάτων storage – συμπεριλαμβανομένων και solid-state δίσκων – ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή αναλογία μεταξύ επιδόσεων και κόστους, ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε επιχείρησης.
– Το βελτιωμένο interface με τις αναβαθμισμένες λειτουργίες της κονσόλας HP Remote Web Console, οι οποίες μπορούν να απλοποιήσουν τη χρήση μιας υποδομής storage και να μειώσουν το χρόνο διαχείρισης κατά 40%-60%.


Για τα συστήματα HP Integrity, το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα HP-UX 11i v3 και οι βελτιωμένες λύσεις λογισμικού της οικογένειας HP Serviceguard απλοποιούν τις κρίσιμες πληροφοριακές λειτουργίες. Ταυτόχρονα, βελτιώνουν την ανθεκτικότητα του συστήματος, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις:


– Να αυτοματοποιήσουν τις ρυθμίσεις του συστήματος έως και κατά 93% με τη νέα λύση λογισμικού HP Serviceguard Extension for Oracle e-Business Suite, η οποία καλύπτει πάνω από 200 ιδιαίτερα ενοποιημένες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων όσων αφορούν τις οικονομικές υπηρεσίες και τη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, καθώς και αλληλένδετα στοιχεία του συστήματος, όπως οι λύσεις storage και δικτύωσης.


– Να επιταχύνουν τη μετάβαση από συστήματα IBM AIX σε συστήματα HP Integrity, με το νέο HP-UX Porting Kit for AIX, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να αυτοματοποιήσει έως και 95% των διαδικασιών που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας porting. Η λύση αυτή μπορεί επίσης να αναγνωρίσει πιθανά ασυνεπή στοιχεία στον κώδικα, να προσφέρει ακριβείς εκτιμήσεις για την προσπάθεια ολοκλήρωσης της διαδικασίας και να προτείνει λύσεις.


– Να ενοποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές που λειτουργούν σε σύστημα HP 9000 στα συστήματα HP Integrity, μέσα σε μόλις μερικές μέρες, αντί για μήνες. Αυτό επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση της τεχνολογίας εικονικοποίησης HP-UX 9000 Container. Η λύση αυτή επιτρέπει στους πελάτες να αποκομίσουν άμεσα οφέλη από τις κορυφαίες επιδόσεις που χαρακτηρίζουν την τελευταία γενιά συστημάτων HP Integrity.


Η HP Financial Services, θυγατρική της εταιρείας στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν μεγαλύτερη απόδοση επί των τεχνολογικών τους επενδύσεων, με τη χρήση του εργαλείου HP Financial Solution Analysis. Πρόκειται για ένα διαγνωστικό εργαλείο που μπορεί να διευκολύνει τους εταιρικούς πελάτες να αναλύσουν τόσο τα άμεσα, όσο και τα έμμεσα κόστη που σχετίζονται με λύσεις πληροφορικής.


Η HP Financial Services προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων χρηματοδοτικών επιλογών, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών sale & lease-back, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να διευκολύνουν τους πελάτες να αναβαθμίσουν το πληροφοριακό τους περιβάλλον, μέσω της μετάβασης από λύσεις τρίτων παρόχων σε συστήματα ΗΡ.


Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της HP, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.hp.com/enterprise/news.