Η Toshiba συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους για το Folio 100, ενώ οι πρώτες συνεργασίες περιλαμβάνουν τις e-book πλατφόρμες libreka και Mediengruppe Main-Post.


FOLIO_100_11Στην Έκθεση βιβλίου της Φρανκφούρτης, η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τις χρήσεις του βασισμένου σε Android multimedia tablet FOLIO 100 για e-book, e-newspaper και άλλες εφαρμογές πολυμέσων. Προκειμένου να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην πλατφόρμα e-book libreka! απευθείας αλλά και μέσω του Toshiba Market Place, η Toshiba συνεργάστηκε με την Ένωση Γερμανών Εκδοτών & Εμπόρων Βιβλίων (Börsenverein des Deutschen Buchhandels).


Η πρόσβαση στη libreka! e-book πλατφόρμα καθώς επίσης και μια νέα εφαρμογή e-book reader θα είναι διαθέσιμες για το FOLIO 100 το τελευταίο τρίμηνο του 2010 για όλη την Ευρώπη. Η Toshiba Europe ανακοίνωσε, επίσης, τη συνεργασία της με τη Mediengruppe Main-Post. Από το τελευταίο τρίμηνο του 2010, οι χρήστες του FOLIO 100 θα μπορούν να διαβάζουν τις e-newspapers του γερμανικού εκδοτικού οίκου με τη χρήση της αντίστοιχης εφαρμογής.


Η συνεργασία της Toshiba με την Ένωση Γερμανών Εκδοτών & Εμπόρων Βιβλίων (Börsenverein des Deutschen Buchhandels) έχει ως αποτέλεσμα μερικά δωρεάν e-book samples από το libreka! να διατίθενται στο Book Place του Toshiba Market Place, μιας ενσωματωμένης εφαρμογής στο FOLIO 100. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εύκολα sample chapters και να τα διαβάσουν στη νέα e-book-reader εφαρμογή. Ακόμη έχουν τη δυνατότητα με λίγα κλικ, να αποκτήσουν την ολοκληρωμένη έκδοση του e-book.


Εφημερίδες στο FOLIO 100
Η Mineus GmbH είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που δούλεψε με το tablet της Toshiba του κλάδου e-newspaper. «Το βασισμένο σε Android FOLIO 100 με 10.1’’ οθόνη ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες των e-newspapers» λέει ο κ. Mirko Nedeljkovic, General Manager, Mineus GmbH. «Με τη νέα εφαρμογή μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εύκολη διανομή εφημερίδων και περιοδικών με μια ισχυρή βασισμένη σε Android συσκευή». Η Mineus παρέχει την e-newspaper εφαρμογή στο Mediengruppe Main-Post.


Στο μέλλον: η εφαρμογή spiegel.tv στο FOLIO 100
Χάρις τον επεξεργαστή του το FOLIO 100 θα μπορεί να διαχειριστεί εφαρμογές πολυμέσων που προς το παρόν είναι υπό ανάπτυξη από τους εκδοτικούς οίκους. Το Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της έκθεσης dmexco στην Κολωνία, το SPIEGEL TV παρουσίασε ένα πρωτότυπο της προγραμματισμένης webTV στο FOLIO 100. «Το FOLIO 100 έχει την ισχύ και τα χαρακτηριστικά για να παρουσιάσει τη νέα μας εφαρμογή video» δήλωσε ο κ. Nabil Moghib του SPIEGEL TV. Το ’spiegel.tv’ είναι μια νέα προσέγγιση παρουσίασης υψηλής ποιότητας ντοκυμαντέρ στο διαδίκτυο με επαναστατική διασύνδεση με το χρήστη».