Η Epson κατέκτησε το βραβείο Photokina Star για τον Epson Stylus Pro 4900, τρεις ημέρες μετά από την παρουσίασή του στην Photokina στην Κολονία.


epson_stylus_pro_4900Ο εκτυπωτής 17 ιντσών έχει δημιουργηθεί ειδικά για να προσφέρει την ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης για εμπορικές φωτογραφίες, δοκίμια και αναπαραγωγές έργων τέχνης. Η επιτροπή αξιολόγησης του Photokina STAR εντυπωσιάστηκε από τον κομψό σχεδιασμό και την προσιτή τιμή του εκτυπωτή.


Ο Roland Franken, chief editor, digit!, σχολίασε: “Αν και πρόκειται για εκτυπωτή studio, είναι πολύ μικρότερος σε μέγεθος και ελαφρύτερος από άλλους εκτυπωτές που προσφέρουν παρόμοια παραγωγικότητα και ποιότητα εκτύπωσης. Ο Epson Stylus Pro 4900 αποτελεί ένα μικρό εκτυπωτή με γκάμα χρωμάτων που καλύπτει το 98% των χρωμάτων PANTONE®1 για ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης διαστάσεων μέχρι Α2 και είναι ιδανικός για επαγγελματικά studio και επαγγελματίες φωτογράφους.”


Τα βραβεία Photokina STAR παρέχονται σε προϊόντα με ξεχωριστή καινοτομία και πρωτοποριακή τεχνολογία και σε κάθε έκθεση επιλέγονται τα καλύτερα για να λάβουν αυτή τη διάκριση κύρους.


Κύρια Χαρακτηριστικά
– 11-χρωμο σετ μελανιών UltraChrome HDR
– 98% κάλυψη PANTONE
– Αξιόπιστη κεφαλή εκτύπωσης Advanced-TFP
– Ταχύτητα εκτύπωσης 30m²/ώρα
– Μπροστινή θήκη τροφοδοσίας χαρτιού μεγάλης χωρητικότητας
– Μεγάλης χωρητικότητας δοχεία μελάνης 200ml
– Προαιρετικός SpectroProofer
– Αυτόματη εναλλαγή μεταξύ ρολού χαρτιού και φύλλων χαρτιού
– Αυτόματη εναλλαγή μεταξύ φωτογραφικού και ματ μαύρου μελανιού που είναι ήδη τοποθετημένα
– Πιστοποίηση ENERGY STAR
– Επιλογή στην τροφοδοσία χαρτιπύ – κασέτα, τοποθέτηση χαρτιού πάνω και μπροστά, ρολό
– Δυνατότητα εκτύπωσης σε μέσα πάχους μέχρι 1.5 χιλιοστών