Η Zegetron κυκλοφορεί το Terratec Cinergy Τ Stick Dual RC που σε χρόνο μηδέν μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ψηφιακή τηλεόραση.


TERRATEC Cinergy T Stick Mini HD 3139413_af5a3fb999Απλά συνδέστε το Cinergy Τ Stick Dual RC με μια ελεύθερη θύρα υποδοχής USB στον υπολογιστή σας, εγκαταστήστε το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV που περιέχει. Το USB RC Cinergy Τ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας, το laptop σας ή το Netbook σας σε μια πλήρους λειτουργίας τηλεόραση με ενσωματωμένο βίντεο εγγραφής και πολλές άλλες λειτουργίες.


Το Cinergy Τ Stick Dual RC είναι ένα μικρό USB και έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για την κινητή υποδοχή DVB-Τ. Τίποτα δεν στέκεται στο δρόμο της εξαιρετικής κινητής υποδοχής τηλεόρασης που δουλεύει σε όλες τις ζώνες υποδοχής DVB-T. Φυσικά, μπορείτε επίσης απλά να συνδέσετε το Cinergy Τ Stick Dual RC με τον υπολογιστή σας και σε χρόνο μηδέν έχετε μια δεύτερη Τηλεόραση στο σπίτι σας.


TERRATEC Cinergy T Stick Mini HDΤο λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV σας επιτρέπει να καταγράψετε οποιοδήποτε πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και αργότερα να δείτε την αγαπημένη σας εκπομπή ή να την αντιγράψτε σε ένα DVD. Η λειτουργία Timeshifting (Δυνατότητα παρακολούθησης σε μεταγενέστερη ώρα) είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη. Εάν η αγαπημένη σας ταινία έχει αρχίσει ήδη και σας διακόπτει το κουδούνι για να σας παραδώσουν την πίτσα που παραγγείλατε απλά διακόψτε προσωρινά την ταινία με το πάτημα ενός κουμπιού και συνεχίστε από κει που μείνατε.


Ο ενσωματωμένος ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG) και το teletext καθιστούν τον προσωπικό προγραμματισμό TV πιο εύκολο από ποτέ.