Τους πρώτους ασπρόμαυρους εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών με πλατφόρμα επόμενης γενιάς imageRUNNER Advance παρουσίασε η Canon.


6075_EU_SlantΤα νέα μοντέλα παρέχουν αυξημένη αποδοτικότητα, ασφάλεια καιδυνατότητες ενοποίησης, ενώ είναι πιο φιλικοί προς το περιβάλλον
Η νέα σειρά imageRUNNER Advance 6000 της Canon προσφέρει ταχύτητες παραγωγής 55, 65 και 75 σελίδων ανά λεπτό (σελ./λεπτό) με μια πληθώρα βελτιώσεων στους τομείς της ασφάλειας και της διαχείρισης εγγράφων.


Οι έξι νέες συσκευές είναι σχεδιασμένες για κάθε εταιρεία, είτε πρόκειται για επιχείρηση μικρού μεγέθους είτε για μεγάλο εταιρικό οργανισμό. Η πλατφόρμα imageRUNNER Advance της Canon είναι σχεδιασμένη για τη βελτίωση της αποδοτικότητας στο χώρο της εργασίας μέσω της αυτοματοποίησης των ροών εργασίας και την άψογη ενοποίηση με τα κοινά συστήματα IT για περιβάλλοντα γραφείου.


197-02_6075Οι πρώτοι ασπρόμαυροι εκτυπωτές γραφείου με την πλατφόρμα imageRUNNER ADVANCE (σειρά imageRUNNER ADVANCE 6000 της Canon) ενοποιούνται άψογα με τις σημαντικές λύσεις λογισμικού της Canon, όπως τα uniFLOW Output Manager (OM) και iW360, καθώς και με λύσεις άλλων κατασκευαστών, για την αυτοματοποίηση των ροών εργασίας στην παραγωγή εγγράφων και τη βελτιστοποίηση των κοπιαστικών χειροκίνητων εργασιών και των διαδικασιών δημιουργίας μεγάλου όγκου εγγράφων. Οι συσκευές είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για μια ευρεία γκάμα τομέων, όπως η δημόσια διοίκηση, η εκπαίδευση, ο νομικός τομέας, η διοίκηση πωλήσεων και ο χρηματοοικονομικός τομέας.


Οι συσκευές imageRUNNER ADVANCE, οι οποίες θα αντικαταστήσουν την επιτυχημένη σειρά iR50xx της Canon, ενσωματώνουν εκατοντάδες βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη πλατφόρμα iR, στις οποίες περιλαμβάνεται ένας νέος ελεγκτής που παρέχει ταχύτερη διαχείριση πολλαπλών εργασιών. Το βελτιωμένο περιβάλλον χειρισμού με την υψηλής ποιότητας έγχρωμη TFT οθόνη αφής μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε ροές εργασιών με το πάτημα ενός πλήκτρου, επιταχύνοντας την πρόσβαση στις σχετικές λειτουργίες και αυξάνοντας την παραγωγικότητα των χρηστών. Επιπλέον, τα νέα μοντέλα προσφέρουν εξελιγμένες δυνατότητες επιδιόρθωσης και υψηλότερη αξιοπιστία χάρη στη βελτιωμένη αρχιτεκτονική σχεδίασης, επιτρέποντας τη μείωση του κόστους και τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας.


6075Ο νέος Έγχρωμος Σαρωτής Διπλής Όψης με ένα πέρασμα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να σαρώνουν έγγραφα με υψηλή ταχύτητα, έως 200 εικόνες ανά λεπτό (εικ./λεπτό), και να τα αποστέλλουν σε πολλαπλούς προορισμούς, στους οποίους περιλαμβάνονται τα συστήματα υποστήριξης, βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες διαχείρισης μεγάλου όγκου εγγράφων. Οι νέες ασπρόμαυρες συσκευές imageRUNNER ADVANCE συνεργάζονται άψογα με τις τεχνολογίες της Adobe, συμπεριλαμβανομένων των μορφών Adobe® PDF, Adobe® PDF/A-1b και Reader Extensions PDF, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέτουν σημάνσεις, να εφαρμόζουν σημειώσεις και να εισάγουν σχόλια, καθιστώντας τη συνεργασία στην παραγωγή εγγράφων εξαιρετικά γρήγορη και απλή υπόθεση. Η μορφή αρχείων PDF/A-1b της Adobe® προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα έγγραφα για μακροπρόθεσμη αρχειοθέτηση.


Τα νέα μοντέλα προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως το Κιτ Κλειδώματος Σάρωσης Εγγράφων, το οποίο αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη σάρωση και αντιγραφή εγγράφων που περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες, καθώς και την ενοποίηση με το Adobe LiveCycle Rights Management Server ES για τον έλεγχο της πρόσβασης σε έγγραφα κοινής χρήσης. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν με ασφάλεια από οποιαδήποτε συσκευή του δικτύου, χάρη στη δυνατότητα My Print Anywhere, μέσω του λογισμικού uniFLOW OM της Canon. Επιπρόσθετα, τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως η κρυπτογράφηση δεδομένων, οι δυνατότητες ασφαλούς διαγραφής δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα αφαίρεσης των μονάδων σκληρού δίσκου, παρέχουν έναν πρόσθετο βαθμό ασφάλειας για τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται ευαίσθητα δεδομένα.


Οι συσκευές imageRUNNER ADVANCE διαθέτουν πιστοποίηση ENERGY STAR και είναι υψηλής αποδοτικότητας, ενώ κατατάσσονται πολύ χαμηλά στην κλίμακα Τυπικής Κατανάλωσης Ενέργειας (TEC), στην κατηγορία τους. Τα νέα μοντέλα καταναλώνουν 50% λιγότερη ενέργεια από τα παλαιότερα, χρησιμοποιώντας μόλις 1,5 Watt στην κατάσταση αναστολής λειτουργίας.


Κατά τη σχεδίαση των νέων συσκευών έχουν ληφθεί υπόψη τα αποτελέσματα του συστήματος Αξιολόγησης Κύκλου Ζωής (Life Cycle Assessment – LCA) της Canon για την ελαχιστοποίηση των εκπομπών άνθρακα σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, από την κατασκευή και την παράδοση μέχρι την κατανάλωση ενέργειας κατά τη χρήση. Η νέα σειρά ενσωματώνει οικολογικές τεχνολογίες, όπως ανακυκλωμένο πλαστικό και βιοπλαστικό, και αναμένεται να μειώσει τις εκπομπές CO2 10% περισσότερο από τα προηγούμενα μοντέλα. Η αυστηρή πολιτική οικολογικών προμηθειών της Canon διασφαλίζει ότι οι νέες συσκευές συμμορφώνονται πλήρως με την Οδηγία RoHS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η νέα σειρά ασπρόμαυρων συστημάτων περιλαμβάνει έξι μοντέλα, τα imageRUNNER ADVANCE 6055, 6055i, 6065, 6065i, 6075 και 6075i, τα οποία προσφέρουν ταχύτητες 55 σελ./λεπτό, 65 σελ./λεπτό και 75 σελ./λεπτό αντίστοιχα.