Για τα 25α γενέθλια του Super Mario, κυκλοφορεί το All-Stars – 25th Anniversary Edition, με 4 από τα αυθεντικά και πιο γνωστά παιχνίδια όλων των εποχών.


All Stars Bundle_2.2_1Θα θυμηθείτε τον Mario από την εποχή του NES, ενώ περιλαμβάνεται και ένα πακέτο από έξτρα συλλεκτικά αντικείμενα. Η συλλογή λανσάρεται στην Ευρώπη για το Wii στις 3 Δεκεμβρίου 2010.


Το Super Mario All-Stars – 25th Anniversary Edition θα περιλαμβάνει μια θήκη Super Mario All-Stars που θα περιέχει το Super Mario Bros.,το Super Mario Bros. 2, το Super Mario Bros. 3 και το Super Mario Bros.: The Lost Levels όλα σε ένα δίσκο, δίνοντας στους θαυμαστές του Mario τέσσερις λόγους να ξαναζήσουν την έξαψη αυτών των κλασσικών παιχνιδιών για το Wii. Και αν τους χάσατε την πρώτη φορά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψετε τέσσερις από τους λόγους για τους οποίους ο Super Mario έχει γίνει ένας από του πιο αγαπητούς ήρωες του gaming όλων των εποχών.


Αυτή η νέα συλλογή θα περιλαμβάνει και ένα ειδικό βιβλίο που θα περιγράφει την ιστορία του Super Mario, καθώς και ένα πραγματικό δώρο για τους φίλους – ένα CD ήχου που θα περιλαμβάνει μουσική από τα παιχνίδια του Super Mario games στο διάστημα των τελευταίων 25 χρόνων, από την αυθεντική μουσική του Super Mario Bros. το 1985 μέχρι το Super Mario Galaxy 2 το 2010, συμπεριλαμβάνοντας και κλασσικά κομμάτια, όπως το Super Mario 64 και το Super Mario Sunshine.


Σε ένα τέταρτο του αιώνα, από τη στιγμή που η ομάδα του σχεδιαστή παιχνιδιών της Nintendo, Shigeru Miyamoto, έβαλε τις τελευταίες πινελιές στην πρώτη και μεγάλη τους περιπέτεια το Super Mario Bros. για το Nintendo Entertainment System (NES), ο Mario έχει γίνει ένας από τους παγκοσμίως πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Η Super Mario Bros. series είναι η σειρά video game με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, που ανέρχεται πάνω από 240 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως.