Η Cosmos Business Systems και η SDC συμμετέχουν σε ημερίδα του Δήμου Π. Ψυχικού για την εγκατάσταση ασύρματων δικτύων.


Cosmos Business Systems Αναλυτικότερα, η ημερίδα έχει θέμα: «Εγκατάσταση Ασυρμάτων Δικτύων Ευρυζωνικής Πρόσβασης με Υπηρεσίες Ενημέρωσης των πολιτών μέσω Mobile Portal στο Δήμο Ψυχικού».


Ο Δήμος Παλαιού Ψυχικού μετά την ολοκλήρωση του έργου «Εγκατάσταση Ασυρμάτων Δικτύων Ευρυζωνικής Πρόσβασης με υπηρεσίες ενημέρωσης των πολιτών μέσω Mobile Portal στο Δήμο Π. Ψυχικού» που περατώθηκε με επιτυχία από την ένωση εταιρειών Cosmos Business Systems ΑΕΒΕ & SDC ΑΕΒΕ οργανώνει παρουσίαση-ενημέρωση για τους δημότες για τις δυνατότητες και τις ωφέλειες που θα προκύψουν.


Για τον σκοπό αυτό η Δήμαρχος Ψυχικού Κυρία Ειρήνη Κατσαρού έχει προσκαλέσει τους Δημότες στην Ενημερωτική Παρουσίαση του έργου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο Μπενετάτου (Δρόση και Δροσίνη, Πλατεία Σολωμού).


H παρουσίαση θα γίνει από το Δήμο Ψυχικού, μαζί με αντιπροσώπους των εταιρειών Cosmos Business Systems & SDC που υλοποίησαν το έργο και θα απαντήσουν σε ερωτήματα που θα τεθούν από τους δημότες.