Η Logitech παρουσιάζει μια βάση με ηχεία, το Speaker Lapdesk N550, ειδικά για μικρού μεγέθους φορητούς και netbooks.


Custom_format_DesignedForComfortΔυνατός και ποιοτικός στερεοφωνικός ήχος για μικρούς φορητούς με τη νέα φορητή βάση Logitech Speaker Lapdesk N550, που πετυχαίνει να προσφέρει την εμπειρία μιας εντυπωσιακής σε ανάλυση μουσικής σκηνής όπου κι αν βρισκόμαστε. Το συγκεκριμένο μοντέλο βαδίζει στα βήματα του επιτυχημένου Logitech® Speaker Lapdesk N700, που είχε σχεδιαστεί για φορητούς με οθόνες έως 16 ίντσες. Το N550 έρχεται τώρα να καλύψει και τους χρήστες μικρών φορητών με διαγώνιο οθόνης έως 14,1 ίντσες διατηρώντας τα ίδια επίπεδα άνεσης.


N550_CTG1_NetbookΤο N550 έχει δύο στρατηγικά τοποθετημένα ηχεία στα πλάγια που προσφέρουν ένα πλούσιο στερεοφωνικό ήχο. Η επιφάνεια του αποτελείται από μια αντιθερμική ασπίδα 4 στρωμάτων ενώ το κάτω μέρος καλύπτεται από απαλό αεριζόμενο ύφασμα που κάνει πιο άνετη τη χρήση του φορητού. To lapdesk έχει μια ελαφρά ανύψωση προς τα πίσω ώστε να φέρνει την οθόνη του φορητού σε μια πιο άνετη θέση θέασης. Τέλος στην άνω επιφάνεια υπάρχουν ενσωματωμένα αναδιπλούμενα στοπ που συγκρατούν το φορητό.


Το νέο lapdesk είναι απλούστατο στη χρήση και δεν απαιτείται κάποιο λογισμικό. Απλώς το συνδέουμε με τον φορητό με ένα USB καλώδιο για την τροφοδοσία των ηχείων.
N550_Left_Profile_Netbook


Τιμή και διαθεσιμότητα
Η φορητή βάση Logitech Lapdesk N550 αναμένεται τον Ιανουάριο στην Ευρώπη με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €49,99.