Παγκόσμια πρωτιά με την ανάπτυξη του Destinator Talk&Drive για τα κινητά τηλέφωνα iPhone της Apple ανακοινώνει η MLS.


mls-logoΗ πρώτη παγκοσμίως εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνής για iPhone είναι Ελληνική, έλαβε την έγκριση της Apple και διατίθεται πλέον στο διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών Αpp Store. Το καινοτόμο MLS Destinator Talk&Drive™ είναι διαθέσιμο για τους Έλληνες χρήστες του iPhone, οι οποίοι μπορούν πλέον να μιλούν στο κινητό τους και αυτό να τους ακούει και να τους οδηγεί στον προορισμό τους εύκολα και με ασφάλεια.


Πρόκειται για μια εφαρμογή, αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας της MLS στον τομέα της πλοήγησης και της αναγνώρισης φωνής, που προσαρμόζεται αρμονικά στο περιβάλλον του iPhone, μετατρέποντας το σε εύχρηστο πλοηγό. Η MLS ανέπτυξε καταρχήν το ελληνικό Talk&Drive™ για το iPhone συνεχίζοντας τις επενδύσεις πάνω στην πλατφόρμα της Apple με στόχο να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει το App Store.


Η πρώτη εφαρμογή που ανέπτυξε η εταιρία για το iPhone ήταν το σύστημα πλοήγησης MLS Destinator, το οποίο βρίσκεται στις πρώτες δυο θέσεις από πλευράς τζίρου (Top Grossing) μεταξύ όλων των εφαρμογών του ελληνικού App Store. Σε παγκόσμιο επίπεδο τo App Store αποτελεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών, ενώ οι χρήστες iPhone έχουν κατεβάσει περισσότερες από 3 δισ. εφαρμογές μέσα σε λιγότερους από 18 μήνες. Η MLS σκοπεύει να αξιοποιήσει τη διεθνή καινοτομία της και εκτός συνόρων αρχής γενομένης από τη Γερμανία.


Το MLS Destinator Talk&DriveTM για το iPhone διακρίνεται για τη φιλικότητά του προς το χρήστη, ώστε το κινητό να τον καθοδηγεί εύκολα, αξιόπιστα και με φωνητικές οδηγίες στροφή προς στροφή στον προορισμό του. Ακόμη, με το MLS Destinator Talk&DriveTM ο χρήστης απολαμβάνει τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών, άμεση και εύκολη πλοήγηση στις καταχωρημένες επαφές του, απεικόνιση των δημοφιλέστερων σημείων ενδιαφέροντος στο χάρτη με ένα απλό πάτημα, live απεικόνιση του καιρού στο 3D χάρτη πλοήγησης και πρόγνωση τριημέρου και βέβαια τα πιο ενημερωμένα και αξιόπιστα γεωγραφικά δεδομένα Ελλάδας (κάλυψη 99%) και Κύπρου (κάλυψη 80%). Για τους ήδη χρήστες του MLS Destinator στο iPhone θα υπάρξει δυνατότητα αναβάθμισης μέσω in App Purchase.