Τα νέα προϊόντα της Autodesk παρουσιάζουν η Info-Quest και οι συνεργάτες της στην 24η έκθεση Infosystem.


autodeskΤο πολυαναμενόμενο «Autodesk for Mac», την πλατφόρμα «Autodesk Ecotect Analysis», που αποτελεί την πρόταση της Autodesk στο χώρο του λογισμικού για Βιοκλιματικό Σχεδιασμό κτιρίων, καθώς πλήθος άλλων εξειδικευμένων εφαρμογών της Autodesk, θα παρουσιάσουν η Info-Quest, Value Added Distributor της Autodesk για την Ελλάδα, και οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Βορείου Ελλάδος και Autodesk Value Added Resellers, Πολύεδρον, SimTec και Τεχνοδιάσταση, στην 24η Infosystem, που θα πραγματοποιηθεί 8 – 10 Οκτωβρίου 2010 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.


Στον εκθεσιακό χώρο και συγκεκριμένα στα περίπτερα C1, C2 & D1, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από την Info-Quest και τους εξειδικευμένους συνεργάτες της για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο CAD Software, όπως αυτές εκπορεύονται από την Autodesk. Επιπλέον σε πέντε συνολικά παράλληλες παρουσιάσεις, καθώς και κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Εφαρμογές και λύσεις Λογισμικού για τον Μηχανικό» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, αίθουσα Νο 5 «Φίλιππος», θα αναλυθούν οι δυνατότητες και τα νέα εργαλεία εξειδικευμένων εφαρμογών της οικογένειας Autodesk 2011, μεταξύ των οποίων των AutoCAD Architecture 2011 και ο Autodesk Inventor 2011.


Η Info-Quest, ως επίσημος συνεργάτης της Autodesk για τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά (Value Added Distributor), έχει αναπτύξει και υποστηρίζει ένα εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο δίκτυο συνεργατών, που καλύπτουν όλη την Ελλάδα, προσφέροντας προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες για την αγορά των μηχανικών. Αναλυτικές πληροφορίες για τις παρουσιάσεις,, το χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής τους μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.quest.gr/autodesk. H συμμετοχή στην έκθεση και τις παρουσιάσεις είναι δωρεάν, με επίδειξη της πρόσκλησης εμπορικών επισκεπτών.