Νέα laptops παρουσίασε η Toshiba στην οικογένεια Satellite με οθόνες που έχουν διαγώνιο 15,6 ιντσών και προσιτό κόστος.


Sat_C660_Prod_Full_Aug10_12Ο τομέας Πληροφοριακών Συστημάτων της Toshiba παρουσίασε το Satellite C660. Το νέο laptop είναι ιδανικό για χρήστες που αναζητούν μια συσκευή με αξιοσημείωτες επιδόσεις για τις καθημερινές τους ανάγκες- όπως e-mailing, web-browsing, βασικές εφαρμογές του office και βασική ψυχαγωγία πολυμέσων – σε πραγματικά οικονομική συσκευασία. Η Toshiba παρουσίασε επίσης το Satellite Pro C660 που απευθύνεται σε επαγγελματίες χρήστες. Οι Satellite C660 και Satellite Pro C660 θα διατίθενται στις αρχές του τρίτου τριμήνου του 2010 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.


O 39.6 cm (15.6″) Satellite C660 διαθέτει μαύρο φινίρισμα που δεν μαρκάρεται από δακτυλικά αποτυπώματα και γρατζουνιές και διαφορετικά χρώματα για το LCD κάλυμμα σε Steel Gray Metallic Light. Το laptop περιλαμβάνει όλες τις βασικές παροχές που χρειάζονται οι χρήστες για να διευθετούν καθημερινά ζητήματα. Διαθέτει πανίσχυρους επεξεργαστές Intel® και AMD®, τις πιο εξελιγμένες ολοκληρωμένες κάρτες γραφικών και έως 8 GB RAM. Επίσης έχει σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 640 GB για να αποθηκεύτετε μεγάλο αριθμό εγγράφων, φωτογραφιών, μουσικής και videos. Το 10-digit αριθμητικό keypad και το Touch Pad με Multi-Touch Control το καθιστούν απόλυτα χρηστικό.


Ο Satellite C660 περιλαμβάνει επιλογή διασυνδέσεων μεταξύ των οποίων δύο θύρες USB 2.0, Wireless LAN, Bluetooth σαν επιλογή, Fast Ethernet LAN και Multi-Card Reader. Δύο στερεοφωνικά ηχεία διασφαλίζουν πλούσια εμπειρία ήχου. Χάρις την ενσωματωμένη Web Camera με μικρόφωνο, τα video chats πρόσωπο με πρόσωπο γίνονται μια εύκολη υπόθεση.