Οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους με έξι νέα χαρακτηριστικά στα 8410 Premium Edition και 8450 Live Premium Edition.


Navigon 8410

Navigon 8410

Ανάμεσα στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται τα Active Lane Assistant, NAVIGON Sightseeing και City View 3D 2.0. Το NAVIGON 8450 Live Premium Edition περιέχει επίσης τις υπηρεσίες Live Services Fuel Live και Events Live.


Αναλυτικότερα όλες οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν τις ακόλουθες λειτουργίες: Active Lane Assistant, NAVIGON MyBest POI, City View 3D 2.0, One-Click Menu, NAVIGON Sightseeing Tours και NAVIGON Sightseeing. Εκτός από τη δορυφορική πλοήγηση, τα αναβαθμισμένα συστήματα θα επιτρέπουν στον επισκέπτη μίας άγνωστης πόλης να πάρει μία καλή γνώση των όσων συμβαίνουν σε αυτή.


Ο οδηγός ενημερώνεται έγκαιρα για το πότε πρέπει να στρίψει σε ένα δρόμο ενώ το City View 3D 2.0 προσφέρει μία κατατοπιστική τρισδιάστατη όψη της κάθε πόλης. Τα μονοπάτια κατά μήκος του δρόμου, τα πεζοδρόμια και άλλα σημεία είναι επαρκώς τονισμένα, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας σημεία ενδιαφέροντος. Το κάθε σημείο μπορεί να κρυφτεί αυτόματα προκειμένου να έχετε μία όψη του χάρτη και να προσανατολίζεστε σωστά. Ταυτόχρονα, οι τουρίστες μπορούν να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα και να αποκτήσουν χρήσιμες πληροφορίες προκειμένου να τα επισκεφτούν.


Το NAVIGON 8450 Live περιλαμβάνει τις real-time υπηρεσίες Fuel Live και Events Live. Το Fuel Live προσφέρει μία συνολική όψη όλων των σταθμών ανεφοδιασμού που μπορείτε να βρείτε στη διαδρομή σας, τα οποία εμφανίζονται στη διαδρομή σας ως σημεία ενδιαφέροντος. Εκτός από την τιμή της βενζίνης, ένα σύμβολο σας ενημερώνει για το εάν είναι φτηνά ή ακριβά. Ταυτόχρονα, το Events Live, σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σε μία περιοχή στην οποία κινείστε, σύμφωνα με κατηγορίες και κριτήρια. Μπορείτε, μάλιστα, να δείτε ακόμα και τις τιμές των εισιτηρίων ή άλλες πληροφορίες.


Οι αναβαθμίσεις για το NAVIGON 8410 Premium Edition και το NAVIGON 8450 Live Premium Edition κοστίζουν €69.95 και μπορούν να κατέβουν από το NAVIGON Fresh και το NAVIGON online κατάστημα από τα τέλη του Σεπτέμβρη και έπειτα.