Στις 12 Σεπτεμβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές και υποτροφίες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ισχύει για τα μεταπτυχιακά προγράμματα MSc in Information & Telecommunications Technologies-MSITT καθώς και για το MSc in Management of Business, Innovation & Technology-MBIT. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρονται πλήρεις και μερικές υποτροφίες σε όλους τους φοιτητές, ενώ οι απόφοιτοι του ΑΙΤ απορροφώνται στην αγορά εργασίας σε ποσοστό 90%.
To ΜSITT είναι ένα πολυθεματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης που προσφέρει δύο κατευθύνσεις εξειδίκευσης, πληροφορική και τηλεπικοινωνίες, ενώ η διάρκεια φοίτησης είναι 12 μήνες full-time και 24 μήνες part-time.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών ΑΕΙ/ΤΕΙ πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, εφαρμοσμένων μαθηματικών, φυσικής και συναφών ειδικοτήτων.
(http://www.ait.gr/acadPrograms/msitt.asp )

Το ΜΒΙΤ αποτελεί ένα σύγχρονο τεχνο-οικονομικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για στελέχη που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στον στρατηγικό σχεδιασμό, την τεχνο-οικονομική αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων και επιχειρηματικών ιδεών καθώς και στην εμπορική εκμετάλλευση τεχνολογικών εφευρέσεων και καινοτόμων ιδεών στο χώρο της βιομηχανίας πληροφορικής & επικοινωνιών (ICT).
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες full-time και 24 μήνες part-time.
(http://www.ait.gr/acadPrograms/MBIT/index.asp )
Η γλώσσα εργασίας σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΑΙΤ είναι η Αγγλική.