Η Forthnet ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Microsoft σε επίπεδο «Χρυσού Συνεργάτη» (Gold Certified Partner) για την περίοδο 2010-2011.


forthnetH εταιρεία διατηρεί τη θέση της, για 5η συνεχή χρονιά, στην υψηλότερη βαθμίδα πιστοποίησης του δικτύου συνεργατών της μεγαλύτερης εταιρείας ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων λογισμικού στον κόσμο.


Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Forthnet, με πιστοποιημένη τεχνογνωσία τόσο στην ανάπτυξη εφαρμογών όσο και στη διαχείριση συστημάτων και έχοντας κατακτήσει τον τίτλο ISV (Independent Software Vendor), διαθέτει πρόσβαση στα πιο σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών, καθώς και στις πλέον προηγμένες μεθόδους marketing και πωλήσεων, με όχημα τη συνεχή ενημέρωση των στελεχών της για κάθε καινοτόμο τεχνολογικό εργαλείο που εισάγει η Microsoft.


Οι υπηρεσίες της Forthnet, με την πιστοποίηση της Microsoft, χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης, αφού βρίσκονται και διατηρούνται συνεχώς στην αιχμή της τεχνολογίας και καινοτομίας. Πιο συγκεκριμένα, η Forthnet προσφέρει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς αποτελεσματικές λύσεις και βιώσιμες προτάσεις στον τομέα ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών, παρέχοντας υπηρεσίες όπως:
– Corporate Web sites
– Portals
– E-shops
– Microsites
– Intranets