Η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών γιορτάζει την άφιξη της νέας έκδοσης του Pro Evolution Soccer 2011.


PES 2011 MessiΤην Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το PES 2011 σε όλη την Ελλάδα και ο Κωτσόβολος γιορτάζει το μεγάλο γεγονός του gaming σε ένα event γεμάτο μπάλα. Μεταξύ 18.00 και 20.00 στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens οι πρώτοι 200 που θα αποκτήσουν το παιχνίδι για το Playstation 3 θα πάρουν μοναδικά ποδοσφαιρικά δώρα ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν γνωστούς ποδοσφαιριστές από κοντά και να πάρουν αυτόγραφα.


Εκεί θα βρίσκεται και ο γνωστός σπορτκάστερ και σχολιαστής του PES 2011 Γιώργος Θαναηλάκης με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Κωσταβάρα για μια μοναδική ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή που θα μεταδοθεί από τον Νova Sport FM 94,6. Με αφορμή την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δωρεά κονσολών και παιχνιδιών σε δύο Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις προστασίας παιδιών.


H σειρά Pro Evolution Soccer είναι αδιαμφισβήτητα η πιο αγαπητή σειρά παιχνιδιών ποδοσφαίρου για τους έλληνες καταναλωτές, ενώ πιο συγκεκριμένα, η έκδοση για το 2011 ενσωματώνει πολλά νέα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν εντυπωσιακά τον τρόπο παιχνιδιού. Επιπλέον, φέτος, για πρώτη φορά στο Pro Evolution Soccer, θα υπάρχει και ελληνικός σχολιασμός από τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.