H Sony Ericsson παρουσίασε ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ για τα κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android, το Live Review.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


se liveviewTo εν λόγω αξεσουάρ είναι μία μικρή οθόνη διαγωνίου 1,3 ίντσας, τεχνολογίας OLED με πλήκτρα αφής, η οποία προβάλλει όσα εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού σας, χωρίς να είναι ανάγκη να βγάλετε το κινητό από την τσέπη σας, όποτε λαμβάνετε ένα SMS ή κάποιος φίλος σας ανανεώνει το προφίλ του στο Facebook ή το Twitter.


Ο χρήστης μπορεί απλώς να κατεβάσει το Sony Ericsson LiveWare Manager app, από το Android Market και να κάνει pairing του κινητού του με το LiveView μέσω Bluetooth. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο χρήστης μπορεί να χειρίζεται multimedia λειτουργίες, όπως η μουσική, να διαβάζει RSS feeds, τα στοιχεία των εισερχόμενων κλήσεων και SMS, τα status updates στα κοινωνικά δίκτυα και άλλα. Η συσκευή είναι συμβατή με τα Xperia τηλέφωνα, το HTC Desire και το Samsung Galaxy S, αποτελώντας ιδανικό αξεσουάρ για τον ποδηλάτη και όσους ασχολούνται με τα sports.