Πρώτη σε πωλήσεις scanners στην Ελλάδα ανακηρύσσεται η Fujitsu, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2010.


fujitsu scannerΣυγκεκριμένα, για το χρονικό αυτό διάστημα, το μερίδιο των πωλήσεων των Fujitsu scanners στην ελληνική αγορά ανέρχεται σε ποσοστό 70,2%, σύμφωνα με έρευνα της InfoSource.


Το μεγάλο αυτό ποσοστό πωλήσεων που καταγράφηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποτελεί αντικατοπτρισμό του μεριδίου της Fujitsu στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Αγοράς. Σύμφωνα με ανεξάρτητες πηγές, το μερίδιο των document scanners της Fujitsu στην Ευρώπη είναι υψηλότερο από το σύνολο των μεριδίων όλων των ανταγωνιστών.


Από το 2009, η Fujitsu Technology Solutions, με την πλήρη ενοποίησή της στον όμιλο Fujitsu, απέκτησε πρόσβαση σε ολόκληρη την γκάμα προϊόντων του Ομίλου, συμπεριλαμβανομένων των 25 μοντέλων document scanners Fujitsu (με κύριες κατηγορίες τα low end, Mid Volume, Departmental, Workgroup, Office και Network Scanners). Η Fujitsu Technology Solutions είναι, επίσης, ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος Service Partner της Fujitsu Europe στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, αναλώσιμα και ανταλλακτικά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.