Τον κ. Μπαρούνα θα διαδεχθεί ο κ. Γιάννης Γκίκας στη θέση του Γενικού Διευθυντή South East Europe & Mediterranean, από 1η Οκτωβρίου 2010.


liquid identity 7 colorsΟ κ. Αντώνης Μπαρούνας, μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας ως Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson South East Europe & Mediterranean, αναλαμβάνει, από 1η Οκτωβρίου, πιο κεντρική θέση στην εταιρεία, ως Head of Sales Western Europe & Global Customer Units με ευθύνη για όλες τις αγορές της Δυτικής Ευρώπης και τους παγκόσμιους πελάτες.


Ο κ. Γκίκας διαθέτει μακρά εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες, αλλά και στην Sony Ericsson, όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων. Έχει επίσης περάσει από σημαντικές θέσεις στο εμπορικό κομμάτι της Lannet και της Wind Hellas.


Όπως δήλωσε ο κ. Hervé Fontaine, CVP, Head of Region CEEMEA της Sony Ericsson:«Η ομάδα της Ελλάδας έχει φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στις αγορές που χειρίζεται, κάνοντας την περιοχή ευθύνης της από τις πιο σημαντικές για την εταιρεία. Η προαγωγή των στελεχών της είναι μια έμπρακτη απόδειξη για την εκτίμησή μας και την πίστη μας ότι θα ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία και στα νέα τους καθήκοντα. Εύχομαι στον Αντώνη και τον Γιάννη κάθε επιτυχία».


Η ζώνη ευθύνης της Sony Ericsson South East Europe & Mediterranean περιλαμβάνει τις αγορές της Ελλάδας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου, Σκοπίων, Τουρκίας και Ισραήλ, καθιστώντας την ένα από τα πιο σημαντικά Market Units της εταιρείας.