Αποκλειστικά η OTEAcademy στην Ελλάδα παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα Project Management 100% βασισμένα στο PMBOK Guide.


OTEAcademyH OTEAcademy είναι Registered Education Provider του Project Management Institute (PMI®). Πρόκειται για το μοναδικό εκπαιδευτικό φορέα στην Ελλάδα, που προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα Project Management με περιεχόμενο και εκπαιδευτικό υλικό 100% βασισμένα στο PMBOK® Guide.


Το Project Management χαρακτηρίζεται από αρκετούς ως «η επιστήμη, για το πως να κάνουμε πράγματα» και εξασφαλίζει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική διοίκηση ενός Έργου. Οι εισηγητές της OTEAcademy είναι πιστοποιημένοι από το Project Management Institute (PMI®). Το εκπαιδευτικό υλικό, που προσφέρεται με την παρακολούθησή τους, είναι ικανό να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες για εξετάσεις πιστοποίησης.


Στο πλαίσιο αυτό, η OTEAcademy ανακοινώνει τη διεξαγωγή του προγράμματος “Διοίκηση Έργου – PMI Μεθοδολογία για Προχωρημένους” (Ηγεσία – Παρακίνηση – Συγκρούσεις) στις 4,5 και 6 Οκτωβρίου.


Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Project Management, για δηλώσεις συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε στο www.oteacademy.gr ή να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννη Αργυράκο, στο 210-611 4434.