Η εξέλιξη έχει όνομα

Η InfoQuest μπαίνει δυναμικά στην αγορά των φορητών υπολογιστών παρουσιάζοντας την σειρά Quest Notebooks

Quest Notebooks Για περισσότερα από 15 χρόνια η Info-Quest σχεδιάζει και κατασκευάζει υπολογιστές για το σπίτι και το γραφείο, την ψυχαγωγία και την εργασία. Οι υπολογιστές Quest, από το 1991 που ξεκίνησε η παραγωγή τους, έχουν κατακτήσει την αγορά, αποτελώντας ένα από τα πλέον δημοφιλή και αγαπημένα brands υπολογιστών στην Ελλάδα. Προσηλωμένη στον ίδιο πάντα στόχο, η Info-Quest, εμπλουτίζει την οικογένεια των υπολογιστών Quest, παρουσιάζοντας μία πλήρη σειρά φορητών υπολογιστών, τα Quest Notebooks.

Η σειρά Quest Notebook Smart, περιλαμβάνει μοντέλα 13,3” wide, 15,4” wide και 17”, τα οποία απευθύνονται στους home & small office χρήστες, οι οποίοι αναζητούν ένα πλήρες, αλλά οικονομικό φορητό σύστημα, για να το αξιοποιήσουν τόσο για την εργασία, όσο και για τη διασκέδασή τους.

Η σειρά Quest Notebook Intelligent περιλαμβάνει μοντέλα 13,3” wide, 15,4” wide και 17”, που ενσωματώνουν την αιχμή της τεχνολογίας και απευθύνονται στους επαγγελματίες, οι οποίοι αναζητούν ένα ισχυρό, εργονομικό και απόλυτα αξιόπιστο φορητό σύστημα, για να εργάζονται αποτελεσματικά και αποδοτικά, όπου κι αν βρίσκονται, στο γραφείο, στο σπίτι, στο επαγγελματικό ταξίδι.

Με συνθέσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη, με την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, απόδοση, λειτουργικότητα, ευελιξία συνθέσεων, σχέση κόστους – απόδοσης και την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, που χαρακτηρίζουν όλους τους υπολογιστές Quest, τα νέα Quest Notebooks αναμένεται να αποτελέσουν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σύγχρονο χρήστη, που αναζητά ένα ισχυρό και αξιόπιστο φορητό σύστημα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή και με την εγγύηση της αξιόπιστης εταιρείας πληροφορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Quest Notebooks, καθώς και όλες τις σειρές των υπολογιστών Quest, επισκεφτείτε το www.questpc.gr, ή καλέστε στο 211 999 1310.