EMC και MD5 ενδυναμώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία, με τις λύσεις ασφάλειας δεδομένων της RSA.

Η εταιρεία υποδομών πληροφορικής EMC όρισε την MD5 ως διανομέα των προϊόντων της RSA στην Ελλάδα. H εταιρεία RSA αποτελεί το τμήμα εφαρμογών ασφάλειας της EMC.
H RSA είναι ένας διεθνής πάροχος λύσεων ασφάλειας, βοηθώντας τις εταιρείες να επιλύουν τα πλέον πολύπλοκα και ευαίσθητα θέματα ασφαλείας δεδομένων. H RSA προσεγγίζει το θέμα της ασφάλειας δεδομένων, τοποθετώντας την πληροφορία στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Παράλληλα, η RSA προφυλάσσει τα δεδομένα και τον εμπιστευτικό τους χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

«Καλωσορίζουμε την MD5 στη διανομή των προϊόντων RSA στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη μια άριστη συνεργασία με αξιόπιστες και πιστοποιημένες υπηρεσίες στο χώρο του Backup, Recovery & Archiving. Είμαστε σίγουροι ότι ο νέος ρόλος της MD5 στη διανομή των προϊόντων RSA θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο αυτή την πετυχημένη συνεργασία, προσφέροντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους τελικούς μας πελάτες». δήλωσε σχετικά, o κος Γεώργιος Μαυράκης, Γενικός Διευθυντής της EMC στην Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

«Η διανομή της RSA αποτελεί υλοποίηση της στρατηγικής μας για λύσεις και υπηρεσίες state-of-the-art που θα μας καταστήσει trusted advisors στους πελάτες του ελληνικού και ευρύτερου χώρου. H πολυετής τεχνογνωσία μας στο χώρο ασφάλειας δεδομένων, δίνει στην MD5 το πλεονέκτημα για τη σωστή τοποθέτηση των εφαρμογών της RSA στην αγορά, αλλά και για την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, το Σχεδιασμό και Υλοποίηση Λύσεων, την Εκπαίδευση και την Τεχνική Υποστήριξη των πελατών μας», δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία που ξεκινάει, o κος Απόστολος Κατσιμήτρος, Γενικός Διευθυντής της MD5.

H MD5, σε συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών της, θα διαθέτει και θα υποστηρίζει στην Ελλάδα την πλήρη γκάμα εφαρμογών της RSA, δίνοντας λύσεις ασφάλειας στους παρακάτω τομείς: Acces Control, Authentication, Credential Management, Data Loss Prevention, Encryption and Key Management, Fraud Prevention, Security Information and Event Management (SIEM). Επιπλέον, θα παρέχει επιχειρηματικές εφαρμογές για τη Διευκόλυνση Συμμόρφωσης προς τους Κανονισμούς Ασφάλειας, τη Διαχείριση Πληροφοριακού Κινδύνου για Οικονομικές Υπηρεσίες, καθώς και Πρότυπα για PCI (Payment Card Industry) Ασφάλεια Δεδομένων.