Η SanDisk ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αρχίσει η διανομή της κάρτας μνήμης με την υψηλότερη παραγωγική ικανότητα στα 32 GB.


microsd hcΗ νέα κάρτα microSDHC προσφέρει στους καταναλωτές ένα πρωτοφανές επίπεδο ελευθερίας και ευελιξίας στην αποθήκευση, την αποστολή και την απόλαυση του ψηφιακού περιεχομένου.


Τα Smart phones έχουν εξελιχθεί πολύ περισσότερο από την απλή τηλεφωνική τους χρήση. Χρησιμεύουν ως κινητά γραφεία, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, κινηματογραφικές αίθουσες, φωτογραφικές μηχανές, συσκευές βίντεο, συσκευές GPS και πύλες στο Internet.


Η εξαιρετικά ευέλικτη στα 32GB κάρτα microSDHC από τη SanDisk προσφέρει άμεση επέκταση μνήμης, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαμβάνουν τα αποθηκευμένα αρχεία των προηγμένων συσκευών τους. Για παράδειγμα, η κάρτα SanDisk 32GB microSDHC μπορεί να αποθηκεύσει αρκετή μουσική ώστε να ξεπεράσει 35 πτήσεις μετ ‘επιστροφής μεταξύ του Σαν Φρανσίσκο και της Νέας Υόρκης χωρίς την επανάληψη τραγουδιού.


Η μαζική παραγωγή των νέων καρτών από τη SanDisk βασίζεται στην κορυφαία τεχνολογία 32nm τρίτης γενιάς X3 (3-bit-ανά-κύτταρο), η οποία κάνει δυνατή τη χωρητικότητα 32GB σε μία τόσο μικρή μορφή. Η επιτυχημένη ανάπτυξη και η ευρεία διανομή των προϊόντων X3 καταδεικνύει τόσο την ωριμότητα της τεχνολογίας όσο και την ικανότητά της SanDisk ώστε να εισβάλουν γρήγορα στην αγορά.


Οι κάρτες μνήμης SanDisk microSDHC είναι επίσης διαθέσιμες σε 2, 4, 8 και 16GB.