Το νέο Sansa Fuze+ MP3 Player προσφέρει ευκολία στη χρήση, Value Touchpad, μεγάλη οθόνη LCD, θύρα microSDHC και “Film Strip”.


sansa fuze 2010Το Sansa Fuze + MP3 player είναι διαθέσιμο παρέχοντας στην κατηγορία του τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών. Το φορητό media player, διάδοχο του δημοφιλούς Sansa Fuze MP3 player, προσφέρει στους καταναλωτές την ποιότητα και την ευελιξία που απαιτούνται σε μια τιμή που είναι δύσκολο να νικηθεί.


Το πλήρως ανασχεδιασμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων προσφέρει μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία στο χρήστη, η οποία επιτρέπει απαράμιλλη ελευθερία στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους ψηφιακό περιεχόμενο. Εραστές της μουσικής και του βίντεο μπορούν να επεκτείνουν τη χωρητικότητα της αποθήκευσης ανάλογα με τις ανάγκες τους, να απολαύσουν τη γρήγορη πλοήγηση στη βιβλιοθήκη και τον υψηλής ποιότητας ήχο και βίντεο.


Το Sansa Fuze + φορητό media player είναι κομψό, με λεπτό σχεδιασμό που ταιριάζει άνετα στην παλάμη του ενός χεριού. Το νέο touchpad προσφέρει την απόλυτη αίσθηση μιας οθόνη αφής χωρίς να επισκιάζεται η ορατή περιοχή της συσκευής. Φωτεινή, πολύχρωμη οθόνη στις 2.4″ παράγει ευκρινείς, ζωντανές εικόνες κατά την προβολή βίντεο ή φωτογραφιών.


To φιλικό προς τον καταναλωτή ” Film Strip” λειτουργεί σαν μια λωρίδα φιλμ, που επιτρέπει εύκολη πλοήγηση στην οθόνη και δημιουργεί μια πιο φυσική και ευκρινή εμπειρία στο χρήστη. Από αριστερά προς τα δεξιά το δάχτυλο ‘σκουπίζει’ και επιλέγει λειτουργίες όπως μουσική, βίντεο, podcasts, FM Radio και φωτογραφίες, ενώ πάνω και κάτω, σαρώνει ή με διπλό άγγιγμα επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν και να επιλέξουν τις επιμέρους κατηγορίες και τα αρχεία.