H SCICOM ήρθε σε συνεργασία με τον Πορτογαλικό Οίκο Λογισμικού Conhecer Mais TI και ανέλαβε να αντιπροσωπεύει τα προϊόντα “Education Framework”.


scicom logoΤα προϊόντα αυτά είναι λύση Add On στο Microsoft Dynamics NAV για την αγορά της Εκπαίδευσης. Η Conhecer Mais TI είναι κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων Διαχείρισης Εκπαιδευτηρίων στην αγορά, προσφέροντας μια πολύ καθετοποιημένη και σύγχρονη λύση, κτισμένη πάνω στην πλατφόρμα Microsoft Dynamics NAV και ειδικά σχεδιασμένη για μία ολοκληρωμένη Διαχείριση των Εκπαιδευτηρίων, με πάνω από 900 πελάτες.


Η σειρά προϊόντων “Education Framework” αποτελούν την ιδανική λύση για την Διαχείριση Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων. Βασισμένα στην τεχνολογία Microsoft, αποτελούν τη μοναδική σφαιρική λύση για τον χώρο της Εκπαίδευσης, με πλήρη κάλυψη από τη Διαχείριση των Εκπαιδευτηρίων και τον Προγραμματισμό Λειτουργίας τους (Διαχείριση Σπουδαστών, Εκπαιδευτικών, τάξεων, Μαθημάτων, Προγραμμάτων κ.λπ.), έως πλήρες BackOffice με το Dynamics NAV της Microsoft και τα συνεργαζόμενα SharePoint Portals.


Για περισσότερες πληροφορίες για την Conhecer Mais TI μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.scicom.gr/conhecermaisti ή www.conhecermaisti.com.