Η Cisco ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής AnyConnect Secure Mobility, μέσω των App Store.


Cisco Any Mobile ConnectΗ εφαρμογή προσφέρει απρόσκοπτη και ασφαλή συνδεσιμότητα δικτύου από οποιαδήποτε συσκευή Apple iOS 4.1, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα των εν κινήσει εργαζομένων με την αξιόπιστη πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας εφαρμογές, ενώ παράλληλα βοηθάει τις επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με τις εταιρικές πολιτικές για την ασφάλεια.


Με την εφαρμογή AnyConnect, η Cisco διευρύνει την υποστήριξη συσκευών που κυριαρχούν όλο και περισσότερο στα εταιρικά επιχειρησιακά δίκτυα. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple για το τρίτο τρίμηνο του 2010, πάνω από το 80% των 100 μεγαλύτερων (κατά το περιοδικό Fortune) εταιρειών και πάνω από το 60% των 500 μεγαλύτερων εταιρειών (κατά το ίδιο περιοδικό) αναπτύσσουν ή δοκιμάζουν το iPhone.


Διαθεσιμότητα
Η εφαρμογή Cisco AnyConnect Secure Mobiliy είναι διαθέσιμη για iPhone και iPod touch που τρέχει σε iOS 4.1 από τα App Store ή στη διεύθυνση www.itunes.com/appstore/


Η εφαρμογή υποστηρίζει τα iPhone 3G, iPhone 3GS και iPhone 4, καθώς και δεύτερης γενιάς και μεγαλύτερες συσκευές iPod touch.