Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι λάτρεις της τεχνολογίας το iStorm, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας.


iStorm3Σε λίγες μόνο ημέρες λειτουργίας, από τις 2 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του καταστήματος ξεπέρασαν τις 10.000, ενώ ήταν περισσότεροι από 1.500 όσοι πραγματοποίησαν στο κατάστημα τις αγορές τους. Η δημοτικότητα του iStorm είναι εμφανής και στο Facebook, όπου η σελίδα του καταστήματος αριθμεί ήδη περισσότερα από 1.200 μέλη.


Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση και στα παρεχόμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια, στοιχείο που υποδηλώνει αφενός το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού να γνωρίσει καλύτερα και να αξιοποιήσει με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τα προϊόντα Apple, αφετέρου την ανάγκη ύπαρξης μιας τέτοιας υπηρεσίας στην αγορά.


Στα 21 δωρεάν σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν το πρώτο 12ήμερο λειτουργίας του καταστήματος, αναπτύχθηκαν 8 διαφορετικά θέματα, ενώ ενδιαφέρον για συμμετοχή εκδήλωσαν περισσότεροι από 150 ενδιαφερόμενοι. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το κατάστημα εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 30 χρήστες mac, iPod και iPhone ημερησίως, που επισκέπτονται το service για συμβουλές, υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη.


Το iStorm βρίσκεται στην Πλατεία Κολωνακίου, στην Αθήνα. Το τηλεφωνικό Κέντρο είναι το 211 999 7590, ενώ για το κατάστημα μπορείτε να διαβάσετε και στο www.iStorm.gr.