Νέα μοντέλα CD deck (CDJ-850) και μίκτη (DJM-2000) για χρήση από τον σύγχρονο DJ παρουσίασε η Pioneer.


CDJ 850 3-4 NO_USB WHT HR_800xΗ Intersys Α.Ε. (www.intersys.gr), επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου επαγγελματικού deck Pioneer CDJ-850 με πλήρη υποστήριξη λογισμικού rekordbox. Το CDJ-850 είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει την αίσθηση και τις λειτουργίες των πιο προηγμένων μοντέλων της σειράς, παρέχοντας στους DJ τη σιγουριά που χρειάζονται όταν πρόκειται να παίξουν μουσική, χρησιμοποιώντας άλλα μοντέλα της σειράς CDJ.


Ο μεγάλου μεγέθους τροχός jog των 206 χιλιοστών είναι οικείος στους τωρινούς επαγγελματίες χρήστες των μοντέλων CDJ, παρέχοντας την ίδια απόδοση και αίσθηση με τα κορυφαία μοντέλα της σειράς. Ανεξάρτητα από το μοντέλο CDJ που χρησιμοποιείτε, η διαδικασία της αναζήτησης κομματιών είναι πάντα η ίδια, ενώ όλη προεργασία δημιουργίας και προσαρμογής των συλλογών σας στο rekordbox θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους player της σειράς.


CDJ 850 FACE WHT HR_800xΤο CDJ-850 διαθέτει το ίδιο περιστροφικό χειριστήριο μεγάλου μεγέθους με το CDJ-2000 και είναι το πλέον προσιτό προϊόν της σειράς που διαθέτει οθόνη κυματομορφής, για την εμφάνιση των ανώτερων και κατώτερων τιμών της μουσικής. Η έξυπνη δυνατότητα της Λίστας Ετικετών (Tag List) επιτρέπει στους DJ να προετοιμάζουν 10, 20 ή και περισσότερα κομμάτια, διαμορφώνοντας προσωρινές λίστες, κατά τη διάρκεια του σετ. Οι DJ μπορούν έτσι να τις αποθηκεύσουν ως λίστες αναπαραγωγής και να τις ανακαλέσουν αργότερα στο rekordbox ή να τις χρησιμοποιήσουν ξανά σε επόμενο σετ. Επιπλέον, ο CDJ-850 είναι ο μοναδικός player που διαθέτει τη δυνατότητα επεξεργασίας της Λίστας Ετικετών, παρέχοντας τη δυνατότητα προσθήκης, αφαίρεσης και αλλαγής της σειράς των κομματιών.


CDJ 850_DJM-700-S_3SET_angle_high_800xΤο μοντέλο CDJ-850 προσαρμόζεται σε κάθε τρόπο εργασίας, καθώς αναπαράγει μουσική από δίσκους CD, συσκευές USB και υπολογιστές. Παρά τη χαμηλή του τιμή, διαθέτει τη δυνατότητα αναπαραγωγής επαγγελματικών αρχείων Wav και Aiff 24-bit, καθώς και μουσικών αρχείων MP3 και AAC. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ελεγκτής Midi και κάρτα ήχου 24-bit για λογισμικό μουσικής, ενώ λόγω της δυνατότητας HID, οι εταιρείες εφαρμογών λογισμικού θα ανακοινώσουν σύντομα και υποστήριξη τύπου Plug&Play.


Διαβάστε περισσότερα για το CDJ-850 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.intersys.gr/default.asp?pid=27&ct=671&itm=4263&la=1


Pioneer DJM-2000
DJM 2000_angle_800xΜε την καινοτόμο οθόνη αφής και το επαναστατικό εφέ για remix, ο DJM-2000 γίνεται ο απόλυτος μίκτης για χρήση σε κλαμπ. Έξι ξεχωριστοί επεξεργαστές εφέ παρέχουν τη δυνατότητα χειρισμού της μουσικής με εκατοντάδες συνδυαστικούς τρόπους, έτσι ώστε ένας DJ να μπορεί πάντα να συνθέτει τον δικό του μοναδικό ήχο.


Ο νέος μίκτης DJM-2000 ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά. Ο μοναδικός του σχεδιασμός θα τον καταστήσει αμέσως οικείο στα χέρια των χρηστών, απελευθερώνοντας τη δημιουργικότητα, αλλά και μειώνοντας την τεχνική του δυσκολία. Ο νέος κορυφαίος μίκτης κατασκευάστηκε με τη βοήθεια πολλών DJ της διεθνούς σκηνής. Οι James Zabiela, Roger Sanchez, Eddie Halliwell, Tom Middleton, Swedish House Mafia, Paul Woolford, John ‘00’ Fleming και ο γνωστός hard-dance DJ του ρ/φ σταθμού του ΒΒC Radio 1, Kutski, δοκίμασαν τον νέο μίκτη DJM-2000 στα διάφορα στάδια κατασκευής του και του έδωσαν την απόλυτη έγκρισή τους.


DJM 2000_top_800xΔιατηρώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τους κορυφαίους μίκτες της Pioneer και με επιπρόσθετες βελτιώσεις, ο μίκτης DJM-2000 αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στο μιξάρισμα. Έχει ενσωματώσει αποτελεσματικά την τεχνολογία του EFX-1000, εξαλείφοντας την ανάγκη εξωτερικής μονάδας εφέ και παρουσιάζοντας την τεχνολογία οθόνης αφής του SVM-1000. Η λειτουργία ProDJ Link διευκολύνει την εναλλαγή μεταξύ DJ. Συνδέοντας στο μίκτη μέχρι και 4 CDJ-2000 ή CDJ-900 μέσω καλωδίου LAN (Local Area Network) και δύο φορητούς υπολογιστές με το rekordbox μέσω USB, οι DJ μπορούν να μοιραστούν μουσικές βιβλιοθήκες μεταξύ των deck τους.


Ο DJM-2000 ξεχωρίζει και για τη λειτουργικότητά του. Στηριζόμενη στον βασικό σχεδιασμό της σειράς DJM για κλαμπ, η Pioneer δημιούργησε μια μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας, τέλεια τοποθετημένη στο κέντρο του μίκτη. H καινούρια οθόνη LCD πολλαπλής αφής 5,8 ιντσών επιτρέπει στον DJ να χειριστεί διά της αφής τα διάφορα εφέ, με ταυτόχρονο οπτικό έλεγχο. Διαθέτει επίσης εφέ beat και λειτουργίες INST FX, που σημαίνει ότι ο DJ μπορεί να αλλάξει τον ήχο κατά το δοκούν, χωρίς να συνδεθεί σε πολλαπλές συσκευές – κάτι που επιτρέπει μια πιο ευέλικτη, μοναδική παράσταση.


Ακόμα ένα πλεονέκτημα των INST FX είναι η διαθεσιμότητά τους ξεχωριστά σε καθένα από τα 4 κανάλια. Τα INST FX προσφέρουν πιο ακριβή έλεγχο φίλτρων, ενώ τα Hi Mid και Low EQ σε κάθε κανάλι μπορούν να αλλάξουν και να τα μετατρέψουν σε Isolators (απομονωτές), δίνοντας στον DJ περισσότερες επιλογές. Ο έλεγχος του λογισμικού από τα CDJ-2000 και CDJ-900 μέσω HID (Human Interface Device) επιτρέπει το χειρισμό των εικονικών deck χωρίς το time-code vinyl (ειδικός δίσκος βινυλίου που επιτρέπει το ακριβές scratching), ενώ τώρα με το μίκτη DJM-2000 απλοποιείται περαιτέρω η άμεση συνδεσιμότητα με MAC ή PC που διαθέτουν ενσωματωμένη κάρτα ήχου.


Καθώς τα κλαμπ και οι επαγγελματίες DJ χρησιμοποιούν πλέον την αναβαθμισμένη σειρά CDJ-2000, ο νέος μίκτης DJM-2000 συμπληρώνει το σύστημα, προσφέροντας μια νέα αξιόπιστη πλατφόρμα για δημιουργικό μιξάρισμα υψηλού επιπέδου. Διαβάστε περισσότερα για το μίκτη DJM-2000 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.intersys.gr/default.asp?pid=27&ct=561&itm=4142&la=1