Η Intracom Telecom έλαβε τη διάκριση του κορυφαίου «Service Partner» για το 2010 στο ετήσιο παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της Cisco.


intracom-telecomΗ σημαντική αυτή διάκριση απονέμεται για πρώτη φορά σε ελληνική εταιρία και αφορά στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Μεσογείου συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας, της Κύπρου, του Ισραήλ, της Μάλτας και της Ελλάδας, όπου δραστηριοποιούνται συνολικά 62 χρυσοί και αργυροί συνεργάτες της Cisco.


Η Intracom Telecom είναι χρυσός συνεργάτης (Gold Certified) της Cisco στην Ελλάδα από το 2000. Αντίστοιχη πιστοποίηση χρυσού συνεργάτη έχουν λάβει και οι θυγατρικές της στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση του ομίλου στο χώρο του ICT στη Βαλκανική χερσόνησο.


Η εν λόγω βράβευση αποτελεί αναγνώριση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας που προσφέρει το εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων μηχανικών της INTRACOM TELECOM στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που περιλαμβάνουν routing/switching, ενοποιημένες επικοινωνίες (unified communications), datacenter networking & storage, λύσεις ασφάλειας (security) και ασύρματης δικτύωσης (WLAN).


Κατά την τελευταία τριακονταετία η εταιρία έχει υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό σύνθετων ολοκληρωμένων έργων παγκοσμίως και έχει να επιδείξει ένα σημαντικό πελατολόγιο που περιλαμβάνει 100 και πλέον μεγάλους και αναγνωρισμένους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.