H NetU συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά στο συνέδριο IT Directors Forum 2010 που διοργανώνεται Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010 στο κτήμα Πεντελικό.


NetU Clip_2To ΙΤ Directors Forum, αποτελεί το συνέδριο που έχει προκαλέσει αίσθηση στις τάξεις όλων όσων ασχολούνται με την Επιχειρησιακή Πληροφορική και στοχεύει να αναδείξει τη μετάβαση των Στελεχών Πληροφορικής σε μια νέα μορφή ηγεσίας.


Στο συνέδριο, η εταιρεία NetU θα είναι υποστηρικτής και θα παρουσιάσει στο περίπτερό της μια σειρά από λύσεις βασιζόμενες στις πλατφόρμες επιχειρηματικού λογισμικού Infor SunSystems ERP 5, Infor Query & Analysis και Infor Performance Management 10.


Οι λύσεις λογισμικού της Infor που εκπροσωπεί στην Ελλάδα και Κύπρο η NetU απευθύνονται στα στελέχη Πληροφορικής και Οικονομικής Δ/νσης των εταιριών και επικεντρώνονται σε θέματα λογιστικής & χρηματοοικονομικής διαχείρισης, επιχειρηματικής πληροφόρησης-Financial & Management Reporting καθώς και Performance Management & Business Intelligence (Budgeting & Planning, KPI’s OLAP, κλπ).


Η NetU είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα και την Κύπρο της INFOR. Η INFOR είναι ο 3ος μεγαλύτερος προμηθευτής επιχειρησιακού λογισμικού και ο 10ος μεγαλύτερος όμιλος πληροφορικής παγκοσμίως.