Τα «Steel Battalion Heavy Armor», «Rise of Nightmares», «codename D», «Haunt» και «Project Draco» παρουσιάστηκαν για το Kinect του Xbox 360, στην έκθεσης Tokyo Game Show.


Kinect Sports1Την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show (TGS), η Microsoft Corp. και οι κορυφαίοι Ιάπωνες δημιουργοί του κλάδου, παρουσίασαν 10 παιχνίδια που θα ταράξουν τα νερά, συμπεριλαμβανομένων 5 αποκλειστικών τίτλων για το Kinect για Xbox 360.


Η Capcom και η SEGA μάγεψαν το κοινό της TGS με το «Steel Battalion™ Heavy Armor», μία μοναδική εμπειρία μάχης, και την περιπέτεια τρόμου πρώτου προσώπου, «Rise of Nightmares». Η Microsoft έδωσε επίσης στο κοινό μία πρώτη γεύση από το νέο πακέτο παιχνιδιών για το Kinect για Xbox 360, συμπεριλαμβανομένου του τρομακτικού θρίλερ «codename D» από την Grasshopper Manufacture, που διαδραματίζεται σε ένα λούνα παρκ,, του τρισδιάστατου παιχνιδιού περιπέτειας «Project Draco» από την Grounding, και του παιχνιδιού μυστηρίου που κόβει την ανάσα «Haunt», από την Nana On-Sha.


Πέντε αποκλειστικοί τίτλοι
«codename D» (Grasshopper Manufacture, Microsoft Game Studios). Από τους φημισμένους δημιουργούς του «killer7» και της σειράς «NO MORE HEROES» έρχεται το «codename D» του SUDA 51 για το Microsoft Game Studios. Εδώ καλείστε να παλέψετε για τη ζωή σας σε ένα διαβολικό λούνα παρκ γεμάτο με τρομακτικά και απόκοσμα πλάσματα. Με το «codename D» για το Kinect για το Xbox 360 μεταμορφώνεστε εσείς οι ίδιοι σε χειριστήριο καθώς ξεδιπλώνετε τις καταστροφικές σας ικανότητες για να εξουδετερώσετε εχθρούς και αντικείμενα.


«Project Draco» (Grounding, Microsoft Game Studios). Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την επιτυχία των cult hits «Phantom Dust» και «Panzer Dragoon», Διευθυντής Παιχνιδιών Yukio Futatsugi, σας παρουσιάζει ένα επικό τρισδιάστατο flying shooter. Με τα μαγικά του Kinect για τοXbox 360, θα έχετε την ευκαιρία να γαλουχήσετε και να εξασκηθείτε στην επικοινωνία με τον δικό σας δράκο, καθώς βελτιώνετε τις ικανότητες του και τον εκπαιδεύετε για να μπορεί να σταθεί στο πλάι σας στη μάχη. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί με τους φίλους σας στο Xbox LIVE την έξαψη της απογείωσης στους αιθέρες, βιώνοντας θεάματα που κόβουν την ανάσα καθώς συμμετέχετε σε ανεπανάληπτες μάχες.


«Haunt» (Nana On-Sha, Microsoft Game Studios). Μαζέψτε συγγενείς και φίλους και μπείτε στα άδυτα ενός στοιχειωμένου σπιτιού γεμάτου μυστήριο – θα χρειαστεί να εφαρμόσετε όλη σας την ευστροφία και πονηριά για να μπορέσετε να ξεσκεπάσετε το πιο σκοτεινό μυστικό του. Αποφύγετε τις παγίδες και ξεγελάστε τα φαντάσματα, τους δαίμονες και τα τερατόμορφα πλάσματα που καραδοκούν χαιρέκακα πίσω από κάθε γωνιά. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και βυθιστείτε στην ανατριχίλα του «Haunt» παρέα με το Kinect για Xbox 360.


Steel Bat«Steel Battalion Heavy Armor» (Capcom, From Software). Αυτό το ολοκαίνουριο παιχνίδι έρχεται να αναβιώσει την αγαπημένη σειρά όλων, το «Steel Battalion». Με την υποστήριξη της Microsoft, οι Capcom και From Software ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσφέρουν αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία μέσα από το Xbox 360. Μανχάταν, 2082: Σε ένα κόσμο όπου οι υπολογιστές και σχεδόν η πλειοψηφία της σύγχρονης τεχνολογίας έχουν χαθεί, τα ισχυρότερα κράτη στον κόσμο εξακολουθούν να μάχονται με στόχο το πάλαι ποτέ απόλυτο έπαθλο: την κυριαρχία. Ο αμερικανικός στρατός αποβαίνει στη Νέα Υόρκη για να εξαπολύσει την πρώτη του μεγάλη επίθεση σε αυτό που πρόκειται να αποτελέσει ένα μακρύ πόλεμο από ξηράς. Στρατιώτες πυροβολούν από τα χαρακώματα καθώς καιγόμενα σκέπαστρα εκτοξεύουν σύννεφα μαύρου καπνού. Ενώ οι comrades επιδίδονται συνεχώς σε έναν καταιγισμό διασταυρούμενων πυρών, οι Vertical Tanks προελαύνουν αδυσώπητα. Γευτείτε τον πυρετό της μάχης όπως ποτέ άλλοτε, με το Kinect για Xbox 360.


«Rise of Nightmares» (SEGA). Το «Rise of Nightmares» προσφέρει μία ανατριχιαστική εμπειρία τρόμου που αξιοποιεί τα καινοτόμα νέα εργαλεία του Kinect για Xbox 360, και κυριεύει τους παίκτες από τον υπέρτατο πανικό. Χρησιμοποιώντας όλο τους το σώμα, οι παίκτες θα νιώσουν απαράμιλλο φόβο και ένταση σε αυτή την περιπέτεια τρόμου αποκλειστικά για το Kinect για τοXbox 360.


Xbox LIVE Arcade
Οι Ιάπωνες developers Treasure και Spike ανακοίνωσαν την αναβίωση δύο αγαπημένων downloadable εμπειριών με χειριστήριο για το Xbox LIVE Arcade βάζοντας το avatar σας απευθείας μέσα στο ρινγκ και προσφέροντας για πρώτη φορά σε ένα παγκόσμιο κοινό ένα από τα καλύτερα δισδιάστατα παιχνίδια βολών:
«Fire Pro Wrestling» (Spike, Microsoft Game Studios). Η Spike, δημιουργός της σειράς «Fire Pro Wrestling», σας παρουσιάζει αυτό το παιχνίδι επαγγελματικής πάλης που απευθύνεται σε όλους. Ρυθμίστε το avatar σας, επιλέγοντας από μία τεράστια γκάμα στολών, προτού ξεχυθείτε στην αρένα και αρχίσετε να τα «σπάτε». Ξεκλειδώστε νέες κινήσεις, καθώς η καριέρα σας θα εκτοξεύεται. Παλέψτε με συγγενείς και φίλους σε offline και online αγώνες, είτε μόνοι σας (single match) είτε σε ζευγάρια (tag team).


«Radiant Silvergun» (Treasure, Microsoft Game Studios). Το κλασικό scrolling shooter από την Ιαπωνία και ο πνευματικός διάδοχος του «Ikaruga», που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, κυκλοφορεί σε παγκόσμια κλίμακα σε Xbox LIVE Arcade για Xbox 360, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά το SEGA Saturn. Το «Radiant Silvergun» θα σημάνει την επιστροφή του μοναδικού συστήματος των επτά όπλων, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών που αγαπούν οι φίλοι του παιχνιδιού, καθώς και βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης ενός νέου συστήματος που έρχεται να αναβαθμίσει το αρχικό – γεμάτο προκλήσεις– chainsystem.


Οι τίτλοι συνεχίζονται…
body and brain connection«Body and Brain Connection» (NAMCO BANDAI Games). Το «Body and Brain Connection» προκαλεί τους παίκτες να γυμνάσουν τόσο το μυαλό όσο και το σώμα τους, στο πιο εγκεφαλικό και δυναμικό party game της ιστορίας, από τους ίδιους ανθρώπους που πυροδότησαν τη μαζική μανία με τα βιντεοπαιχνίδια γυμναστικής εγκεφάλου. Παίκτες όλων των ηλικιών καλούνται να σκεφτούν γρήγορα και να δράσουν ακόμα πιο γρήγορα απαντώντας σε ερωτήσεις μαθηματικών, λογικής, μνήμης, δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά τους και τη φυσική τους κατάσταση, με τη βοήθεια των εργαλείων πλήρους κίνησης του Kinect για το Xbox360. Με περισσότερες από 20 διαφορετικές δραστηριότητες στις λειτουργίες τόσο ενός παίκτη, όσο και πολλών παικτών, το παιχνίδι επιτρέπει έως και σε τέσσερις φίλους να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλο σε διασκεδαστικές και συναρπαστικές δραστηριότητες, καθώς και να ανακηρυχθούν νικητές: η μικρότερη ηλικία εγκεφάλου κερδίζει. Ένα εργαλείο καταγραφής της καθημερινής σας προόδου εξασφαλίζει ότι οι παίκτες είναι ενήμεροι για την τρέχουσα ηλικία του εγκεφάλου τους καθώς συνεχίζουν να γυμνάζουν τόσο το μυαλό όσο και το σώμα.


«Child of Eden» (Ubisoft). Το «Child of Eden»είναι ένα «multi-sensory shooter» που θα ωθήσει τους παίκτες σε ένα καλειδοσκοπικό ψηφιδωτό μουσικής και καταπληκτικών οπτικών εφέ και θα φέρει μέσα στο ίδιο σας το σπίτι άλλη μία εμπειρία-σταθμό από τον ξακουστό σχεδιαστή παιχνιδιών Tetsuya Mizuguchi. Το «Child of Eden» βυθίζει τους παίκτες στην καρδιά της μάχης όπου καλούνται να σώσουν το Project Lumi, μία αποστολή αναπαραγωγής της ανθρώπινης προσωπικότητας εντός του Eden, του αρχείου όλων των ανθρώπινων αναμνήσεων. Καθώς ο στόχος κοντεύει να επιτευχθεί, το αρχείο προσβάλλεται από έναν άγνωστο ιό. Αποστολή του παίκτη είναι να σώσει το Eden από τον ιό και να αποκαταστήσει την ελπίδα και την ειρήνη.


«METAL GEAR SOLID: RISING» (Kojima Productions). Το «METAL GEAR SOLID: RISING» για Xbox 360, αποτελεί το πολύ-αναμενόμενο ντεμπούτο της σειράς «METAL GEAR SOLID» του Hideo Kojima, η οποία έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των κριτικών.. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο «METAL GEAR SOLID: RISING» θα έχει ο Raiden, ένας από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες του σύμπαντος του «METAL GEAR SOLID», σε μία νέα, εντελώς διαφορετική περιπέτεια, όπως μαρτυρά και ο όρος lightning bolt action adventure για Xbox 360.