H τεχνολογία της HP ανεβάζει το Kung Fu Panda, την νέα ταινία της DreamWorks Animation σε νέα δημιουργικά επίπεδα.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες Shrek & Bee Movie, η HP προσφέρει και πάλι τη δυνατότητα στην DreamWorks να χρησιμοποιήσει τον μεγαλύτερο αριθμό κινούμενων καμερών που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε ταινία της έως σήμερα, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα των animator ώστε να «ζωντανέψουν» την ιστορία του Po the Panda. Αξίζει να αναφερθεί ότι για την παραγωγή της ταινίας χρειάστηκαν 400 HP workstations και το μεγαλύτερο και ισχυρότερο render farm που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα, επίσης με χρήση τεχνολογίας της HP, ενώ απαιτήθηκαν περισσότερες από 24 εκατομμύρια ώρες render – τέσσερις φορές περισσότερες από ό,τι στο Shrek. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι μια ταινία – υπερπαραγωγή που ενθουσιάζει και η οποία καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να θέσει τα δημιουργικά στοιχεία στο Kung Fu Panda σε νέα αναβαθμισμένα επίπεδα.
Πέρα από τις κινηματογραφικές αίθουσες και προκειμένου να δώσει ζωή στο Kung Fu Panda, η HP συνεργάστηκε με τις εταιρίες DreamWorks Animation, Nickelodeon και McDonald’s, χρησιμοποιώντας διασκεδαστικούς και διαδραστικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του τηλεοπτικού σποτ της HP “The Computer Is Personal Again” με πρωταγωνιστή το Po The Panda, όπου παρουσιάζονται δραστηριότητες και χειροτεχνίες που μπορεί κανείς να κατεβάσει από το internet, αλλά και η χορογραφία με τίτλο “The Panda”, που απευθύνεται σε ολόκληρη την οικογένεια.
Ο Jeffrey Katzenberg, CEO & Director της DreamWorks Animation δήλωσε χαρακτηριστικά : « Συνεργαζόμαστε χρόνια με την HP, για να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε τεχνολογία που ενισχύει τη δημιουργικότητας μας. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας της HP , οι animator δημιουργούν πλέον ταινίες που μέχρι και πέρυσι πολύ απλά ήταν αδύνατον να γίνουν».
«Συνεργαζόμενοι με άλλα ηγετικά εμπορικά σήματα σαν της McDonald’s και της Nickelodeon, για να διηγηθούμε την ιστορία του Kung Fu Panda, μπορούμε να δώσουμε ζωή στη δημιουργικότητα της DreamWorks Animation”. είπε ο Satjiv S. Chahil, senior vice president, Global Marketing, Personal Systems Group, HP.
Σε συνδυασμό με την διαδικτυακή εμπειρία, η HP έχει δημιουργήσει ένα HP/Kung Fu Panda CD Δραστηριοτήτων. Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο δίσκοι θα διανεμηθούν σε εμπορικά σημεία , ως δώρα μετά από αγορά, και κατά τη διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων για καταναλωτές.
Περισσότερες πληροφορίες για την HP και το Kung Fu Panda θα βρείτε στο www.hp.gr/kungfupanda
