Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή PlayMemories από το PlayStation®Store και ανοίξτε εύκολα και διασκεδαστικά, έναν νέο κόσμο 3D εικόνας.


playstation 3dΤο PlayMemories είναι μια νέα εφαρμογή για το PS3™, η οποία σας επιτρέπει να ταξινομείτε και να προβάλετε φωτογραφίες 3D, τις οποίες τραβήξατε με κάποια από τις 3D φωτογραφικές μηχανές της Sony.


Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα από το PlayStation®Store και προσφέρει μια εντελώς καινούργια εμπειρία στους κατόχους PS3™, όσον αφορά την προβολή της συλλογής τους από φωτογραφίες 2D και 3D.


Επιλέξτε μια φωτογραφία και ζουμάρετε κοντά ή μακριά με το ασύρματο DUALSHOCK®3 ή SIXAXIS™ χειριστήριό σας. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα πλήθος ψηφιακών μηχανών της Sony με δυνατότητα 3D. Με τη λειτουργία 3D Sweep Panorama μπορείτε να τραβήξετε σκηνές 3D σε υπερευρυγώνιο κάδρο: απλά πιέστε το κουμπί του κλείστρου και σαρώστε με την μηχανή το τοπίο από το ένα άκρο μέχρι το άλλο.


Προς το παρόν τα μοντέλα που διαθέτουν δυνατότητα 3D Sweep Panorama, είναι οι NEX-5/NEX-3, Cyber-shot™ WX5 και Cyber-shot™ TX9, συν οι νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με τεχνολογία ημιδιαφανούς κατόπτρου, α55 and α33.


Η εφαρμογή PlayMemories θα είναι διαθέσιμη για να την κατεβάσετε δωρεάν από το PlayStation®Store στα τέλη Σεπτεμβρίου 2010.