Νέος ασπρόμαυρος εκτυπωτής για γραφεία μικρών απαιτήσεων, ο οποίος αντικαθιστά το best selling μοντέλο της αγοράς Canon iR 2018.


01H_ir2535i_eu_au_front_2cst_dadf_800xΤο iR2018, που παρέμεινε πρώτο στην κατηγορία του για δύο συνεχή έτη (2008-2009), διατηρώντας μερίδιο αγοράς ίσο με 20,4% το 2009 (Infosource: Office, Segment 1, Α/Μ, Α3), παραδίδει τη σκυτάλη στο iR2520.


To iR2520 είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με υψηλή αποδοτικότητα και παραγωγικότητα για ομάδες εργασίας και επιχειρήσεις μικρού ή μεσαίου μεγέθους. Έτσι, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα εκτέλεσης μιας σειράς εργασιών που σε κάθε άλλη περίπτωση θα απαιτούνταν περισσότερες συσκευές, κάτι που μεταφράζεται σε χρόνο και χρήμα.


2318_4_800xΜε το iR2520 δίνεται η δυνατότητα δικτυακής εκτύπωσης και φωτοτύπησης διπλής όψης, γρήγορης και αποτελεσματικής εκτέλεσης εργασιών έγχρωμης σάρωσης και αποστολής σε διάφορους τύπους προορισμών (φάκελοι δικτύου, FTP, emails) με ασφάλεια, αποστολής fax και pc fax, δημιουργίας συμπιεσμένων αρχείων PDF υψηλής ποιότητας για γρήγορη και εύκολη διακίνηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άμεσης σάρωση σε συσκευή μνήμης USB και τελικής επεξεργασία εγγράφων επαγγελματικού ποιότητας.


Επιπλέον, η μονάδα τυμπάνου υψηλότερης απόδοσης μειώνει επίσης τους χρόνους και τις απαιτήσεις συντήρησης. Οι συσκευές με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο επιτρέπουν στους διαχειριστές συστημάτων πληροφορικής να παρακολουθούν εύκολα όλους τους εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών του δικτύου από απόσταση, μέσω του λογισμικού iW Management Console, ενώ με την εύκολη και άμεση ενοποίηση με το uniFLOW OM παρέχεται η δυνατότητα για full accounting & cost control. Οι δυνατότητες υποστήριξης των γλωσσών PCL και PostScript διασφαλίζει την άψογη ενοποίηση των συσκευών με τα υπάρχοντα συστήματα πληροφορικής της επιχείρησης.


c_e217_07_b_800xΗ σειρά imageRUNNER 2500 είναι επίσης συμβατή με την υπηρεσία e-Συντήρησης της Canon, η οποία μεγιστοποιεί το χρόνο συνεχούς λειτουργίας των συσκευών μέσω τηλεδιάγνωσης. Στην περίπτωση εμφάνισης σφάλματος, ο πάροχος της υπηρεσίας λαμβάνει μία άμεση ειδοποίηση. Η υπηρεσία e-Συντήρησης μπορεί επίσης να ελαχιστοποιήσει τις διοικητικές επιβαρύνσεις, μέσω αυτοματοποιημένων αναφορών σχετικά με τις ενδείξεις του μετρητή και της παρακολούθησης των αναλώσιμων.