Την ευκαιρία να δουν σε λειτουργία τα προϊόντα που συμβάλλουν στη δημιουργία της νέας Σύγχρονης Ψηφιακής Τάξης, έχουν οι επισκέπτες του U.


diadrastikos pinakasΣτον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο παρουσίασης λύσεων στον πρώτο όροφο του καταστήματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος για την ολοκληρωμένη λύση διαδραστικής εκπαίδευσης που προσφέρει το U και να δουν στην πράξη τη λειτουργία και τις δυνατότητες των βασικών προϊόντων που διαμορφώνουν τη λύση, όπως ο διαδραστικός πίνακας Smart Board της Smart Technologies.


Η Info-Quest έχει σχεδιάσει μία ολοκληρωμένη λύση για την υλοποίηση της νέας Ψηφιακής Τάξης, η οποία συνδυάζει αποτελεσματικά πόρους εκπαιδευτικού υλικού, λογισμικό και εξοπλισμό, βρίσκοντας ιδανική εφαρμογή σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα ανεξαρτήτου βαθμίδας.


Η λύση είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη, ώστε να προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες, υλοποιείται εύκολα και γρήγορα, και υποστηρίζεται πανελλαδικά από το εξειδικευμένο δίκτυο των 75 καταστημάτων U.


Πυρήνα της λύσης αποτελούν οι διαδραστικοί πίνακες Smart Board, της εταιρείας SMART Technologies, που εξειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων λύσεων νέων τεχνολογιών για την εκπαίδευση, με διεθνώς αναγνωρισμένα και βραβευμένα προϊόντα. Οι πίνακες SmartBoard, τους οποίους εμπιστεύεται το 60% της παγκόσμιας αγοράς στην εκπαίδευση, αποτελούν το πλέον εξελιγμένο εργαλείο διδασκαλίας και χρησιμοποιούνται ήδη με επιτυχία στα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, αλλά και πολλά ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτήρια της Ελλάδας.


Σήμερα, περισσότεροι από 25 εκ. φοιτητές σε περισσότερες από 1 εκ. τάξεις, σε περισσότερες από 175 χώρες παγκοσμίως, χρησιμοποιούν τους διαδραστικούς πίνακες SmartBoard. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πίνακες SmartBoard συνοδεύονται από πλήρες λογισμικό στην Ελληνική γλώσσα, το οποίο υποστηρίζει και ψηφιακή αναγνώριση Ελληνικού χειρόγραφου, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη χρήση στα ελληνικά ιδρύματα.


Το U Πειραιά, βρίσκεται στη Διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 29 και λειτουργεί ώρες Καταστημάτων, ενώ το τηλέφωνο για ραντεβού επίδειξης της Διαδραστικής Λύσης είναι το τ.: 210- 4129191.