Ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ΕΑ Hellas θα περιμένει τους επισκέπτες του Athens Motorshow Live! 2010 που θα πραγματοποιηθεί 22 – 26 Σεπτεμβρίου.


NFS_Hot_Pursuit_05H έκθεση θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό. Εκεί, οι fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του gaming, θα εκτεθούν σε…μοναδικές εμπειρίες καθώς, όχι μόνο θα φωτογραφηθούν με τα εντυπωσιακά EA Girls, αλλά θα δοκιμάσουν σε ελληνική πρώτη, περίπου δύο μήνες πριν την κυκλοφορία του, το νέο, δυναμικό και γεμάτο αδρεναλίνη Need For Speed™ Hot Pursuit της ΕΑ.


Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου και έχει, ήδη, λάβει διθυραμβικά σχόλια για τη μοναδική, ρεαλιστική εμπειρία που προσφέρει είτε από την πλευρά του άπιαστου, παράνομου καταδιωκόμενου, είτε από την πλευρά του ατρόμητου αστυνομικού, μέσα από καταδιώξεις χιλιομέτρων.


Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΕΑ Hellas θα ικανοποιήσουν και τις ποδοσφαιρικές τους προσδοκίες, καθώς εκεί θα μπουν στα παπούτσια διεθνών άσσων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου παίζοντας EA Sports™ FIFA 11, που κυκλοφορεί επίσημα στις αρχές του επόμενου μήνα. Να σημειωθεί ότι το FIFA 11 άνοιξε την αυλαία του στην Αθήνα, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, όπου 20 τυχεροί gamers, μετά από κλήρωση, δοκίμασαν πρώτοι το παιχνίδι, σε ένα event αφιερωμένο στο gaming που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΑ στο Μαρούσι.