Η Uni Systems ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που επιτυγχάνει τη διάκριση Database Specialized από την Oracle.


unisystemsΣτο πλαίσιο της διάκρισης Specialized, η Uni Systems αναγνωρίζεται από την Oracle για τη δέσμευσή της στην απόκτηση εις βάθος ειδίκευσης και υπεροχής, όσον αφορά στις λύσεις της Oracle, ειδικά σε ό,τι αφορά στην Oracle Database 11g. Η εξειδίκευση παρέχει, επίσης, στη Uni Systems την ευκαιρία να αποκτήσει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στον τομέα όπου δραστηριοποιείται και να θεωρείται από τους πελάτες ως ο προτιμώμενος προμηθευτής, χάρη στη διαφοροποίησή της και στην επίδειξη των τομέων ειδίκευσής της.


Το προσωπικό της Uni Systems συνεργάζεται στενά με τους πελάτες της, υποστηρίζοντάς τους στην προσπάθεια να επενδύσουν στην προστιθέμενη αξία και στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Η εξειδίκευση που έλαβε η Uni Systems για την Oracle Database 11g θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις ευκαιρίες για νέα έργα/πελάτες, χάρη στην αξιοποίηση των συνεργιών που υπάρχουν ανάμεσα στην επιχειρηματική τεχνογνωσία της και την τεχνολογική της εξειδίκευση.