H Kyocera ανακοίνωσε νέα προϊόντα βασισμένα στην τεχνολογία Ecosys, τα FS-C2026MFP και FS-C2126MFP.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


fs-c2026mfpΠρόκειται για σημεία διαχείρισης όλων των εκτυπώσεων ενός γραφείου με την ικανότητα της εξοικονόμησης ενέργειας και αναλώσιμων. Τα FS-C2026MFP και FS-C2126MFP κάνουν εκτύπωση και αντιγραφή 26 σελίδων το λεπτό, ενώ η πρώτη αντιγραφή γίνεται σε μόλις 10 δευτερόλεπτα σε μονόχρωμο και σε 12 δεύτερα σε πολύχρωμη εκτύπωση, καθιστώντας τα ιδανικές επιλογές για τη μικρομεσαία επιχείρηση.


Σκανάρουν στα 35ipm (25ipm πολύχρωμο), ψηφιοποιώντας όλα τα έγγραφα που χρειάζεται μία επιχείρηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν δυνατότητες scan-to-email και scan-to-USB για τη γρήγορη και εύκολη μεταφορά και διακίνηση όλων των αρχείων. Επιπρόσθετα, το FS-C2126MFP έχει λειτουργία δικτυακού fax στο βασικό του εξοπλισμό.


Ανάμεσα στα άλλα πλεονεκτήματά τους θα πρέπει να συνυπολογιστεί τόσο η όμορφη και λειτουργική σχεδίαση, όσο και το εύχρηστο interface που επιτρέπει την άμεση εκτέλεση όλων των βασικών καθημερινών λειτουργιών με το πάτημα των κατάλληλων επιλογών στο πανελ. Το ίδιο εύκολη και πρακτική είναι και η αντικατάσταση του toner. Τέλος, δεν παράγεται έντονος θόρυβος κατά τη λειτουργία τους.