Με επίκαιρη θεματολογία, τρεις keynote speakers, διαδραστικές συζητήσεις, το IT Directors Forum πραγματοποιείται την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στο Κτήμα Pentelikon.


IT Directors forumΚεντρικός θεματικός άξονας του Συνεδρίου είναι η Ηγεσία στην Πληροφορική των επιχειρήσεων (IT Leadership). Στους κεντρικούς ομιλητές του Συνεδρίου, συμπεριλαμβάνονται οι:


Thornton May, ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως “ένα από τα 50 κορυφαία μυαλά στο business” (από το περιοδικό Fast Company), ενώ και το eWeek τον συμπεριλαμβάνει στη λίστα των “100 Most-Influential-People-in-IT”. Ο May είναι Πρύτανης του IT Leadership Academy (μιας ακαδημίας διάχυσης γνώσης και εμπειριών γύρω από την Ηγεσία της Πληροφορικής που φιλοξενείται στο Florida State College των ΗΠΑ) και οι απόψεις του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά διεθνούς φήμης όπως το Harvard Business Review, οι Financial Times, κ.ά.


Harris Kern, ιδιαίτερα γνωστός συγγραφέας βιβλίων για τη διοίκηση της Πληροφορικής στις επιχειρήσεις, σύμβουλος και προσωπικός mentor Ηγετών του ΙΤ και στελεχών Διοίκησης. Ο Kern έχει διδάξει ηγέτες της Επιχειρηματικής Πληροφορικής να εστιάζουν στους ανθρώπους, τις διαδικασίες και εκείνα τα κρίσιμα ζητήματα που δημιουργούν πραγματικά επιτυχημένες Διευθύνσεις.


Φώτης Καρώνης, Αντιπρόεδρος για την Πληροφορική στην εταιρεία Everything Everywhere, ένα joint-venture των Orange και T-Mobile, που αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Μεγάλη Βρετανία.


Το IT Directors Forum απευθύνεται σε όλα τα στελέχη που εργάζονται σε θέσεις Πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.


Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο και τους ομιλητές, μπορείτε να βρείτε στο www.itdirectorsforum.gr