Το Logitech Wireless Trackball M570 προσφέρει άνεση στην πολύωρη χρήση, ενώ διαθέτει και τον ασύρματο δέκτη Logitech Unifying.


Custom_format_M570_BTY1Η Logitech παρουσίασε το καινούριο της trackball, το Logitech® Trackball M570, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο άνεσης και χρηστικότητας. Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση στο κλασικό ποντίκι, ή την επιφάνεια αφής ενός φορητού και προσφέρει ιδιαίτερη άνεση στην πολύωρη χρήση, ενώ διαθέτει και τον εντυπωσιακά μικρό ασύρματο δέκτη Logitech® Unifying.


Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει trackball, ένα από τα πολλά πλεονεκτήματά του είναι το ότι μένει σταθερό πάνω στο γραφείο μας και δεν απαιτεί την κίνηση του χεριού για να ελεγχθεί ο κέρσορας. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλη εξοικονόμηση χώρου, ειδικά αν έχουμε μικρό ή φορτωμένο γραφείο. Επίσης, το ανάγλυφο κέλυφος του trackball στηρίζει το χέρι προσφέροντας άνεση όλη τη μέρα.


Custom_format_Duke DJ 048609 FΤο Logitech Wireless Trackball M570 προσφέρει μεγάλης ακρίβειας έλεγχο του κέρσορα οπουδήποτε, οπότε, επιφάνειες όπως ένας καναπές, ένα κρεβάτι ή ένα σκληρό τραπέζι δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο για να χρησιμοποιήσουμε τον υπολογιστή μας. Αντίθετα με ένα ποντίκι, στο trackball η ακτίνα laser ανιχνεύει την κίνηση της σφαίρας κύλισης και όχι την επιφάνεια, οπότε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σχεδόν οπουδήποτε.


Το νέο trackball έχει και μια βολική ροδέλα κύλισης, όπως και εύκολα στην πρόσβαση πλήκτρα Εμπρός/Πίσω, που κάνουν πολύ εύκολη τη χρήση, από πλοήγηση σε ιστοσελίδες μέχρι προβολή ταινιών σε έναν υπολογιστή home theater. Με στόχο την μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη, το M570 χρησιμοποιεί τον γνωστό μικροσκοπικό ασύρματο δέκτη Logitech® Unifying. Ο δέκτης εξέχει ελάχιστα από την θύρα USB οπότε μπορεί να μείνει μόνιμα συνδεδεμένος πάνω στον φορητό υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να τον βγάζουμε σε κάθε μετακίνηση. Αξιοποιώντας την εξελιγμένη ασύρματη τεχνολογία στα 2.4 GHz, μας προσφέρει μια σταθερή επικοινωνία χωρίς διακοπές με το trackball έως και 10 μέτρα μακριά. Επίσης ο ίδιος δέκτης μπορεί να επικοινωνήσει και με μια σειρά από συμβατά πληκτρολόγια, αριθμητικά pads και ποντίκια, οπότε δεν χρειαζόμαστε εξτρά θύρες USB για αυτές τις συσκευές.


Custom_format_M570_BTY4Το M570 έχει και αξιοζήλευτη διάρκεια ζωής μπαταρίας που φθάνει έως και τους 18 μήνες, πριν χρειαστεί να την αλλάξουμε (στην συσκευασία περιέχεται η μπαταρία ΑΑ). Και για να μην μείνουμε ποτέ από…ρεύμα, υπάρχει και ενσωματωμένος δείκτης διάρκειας ζωής.


Τιμή και διαθεσιμότητα
Το Logitech Wireless Trackball M570 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Οκτώβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99.