Πλούσια μπάσα και ποιότητα ήχου Hi-Fi από τον νέο ψηφιακό ενισχυτή 20W + 20W και το εξελιγμένο σύστημα ηχείων.


RDP-X50iP_3Το μοντέλο RDP-X50iP της Sony, είναι η τελευταία προσθήκη στην συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα των βάσεων με ηχεία, για συσκευές iPod και iPhone της Apple. Μοιάζει αρκετά με το υπάρχον μοντέλο RDP-XF100iP, αλλά η σχεδίαση εστιάζεται στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και σε ασυναγώνιστη τιμή.


Η καρδιά του RDP-X50iP είναι ένας ψηφιακός ενισχυτής και μονάδες οδήγησης μεγάλης διαδρομής, ειδικά σχεδιασμένα για να μπορούν να αποδώσουν ισχύ εξόδου 20W + 20W RMS. Οι μεγάλες διαδρομές των κώνων των ηχείων, το μεγάλο μήκος του αγωγού μεταφοράς του ήχου και τα διπλά ανοίγματα reflex, χαρίζουν στο RDP-X50iP τα χαρακτηριστικά του πλούσια και δυνατά μπάσα. Αυτά υποστηρίζουν την αναπαραγωγή καθαρών μεσαίων και ευκρινών υψηλών συχνοτήτων – η οποία βελτιώνεται με την ψηφιακή επεξεργασία του σήματος (Digital Signal Processing, DSP).


RDP-X50iPΗ χρήση του RDP-X50iP είναι ο ορισμός της απλότητας: τοποθετήστε απλά το δικό σας iPod ή iPhone για φόρτιση και ταυτόχρονα απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική. Το πολυκατευθυντικό τηλεχειριστήριο υπερύθρων σας χαρίζει πλήρη έλεγχο του μενού αναπαραγωγής μουσικής για το iPod/iPhone, κι έτσι τα πάντα λειτουργούν με τον τρόπο ακριβώς που περιμένετε.


Αντί να βασίζεται σε διάφορες προ-ρυθμισμένες λειτουργίες για διαφορετικά μουσικά στιλ, το RDP-X50iP έχει βελτιστοποιηθεί για γενική χρήση και θα ικανοποιήσει πλήρως τον ακροατή με τον ήχο του, οποιοδήποτε είδος μουσικής και αν έχει επιλεγεί. Φαίνεται, τόσο όμορφο, όσο όμορφα ακούγεται και η μινιμαλιστική του σχεδίαση είναι τέτοια, ώστε να εναρμονίζεται με κάθε εσωτερικό χώρο.


RDP-X50iP_2Με την κυκλοφορία του RDP-X50iP, η Sony προσέθεσε ένα σημαντικό μοντέλο στην ήδη επιτυχημένη σειρά των βάσεων με ηχεία που διαθέτει στην αγορά. Οι λάτρεις της μουσικής, οι οποίοι επιθυμούν την καλύτερη ποιότητα ήχου από ένα κομψό και οικονομικά προσιτό σύστημα, έχουν πλέον στη διάθεσή τους αυτό που ζητούσαν.


Το RDP-X50iP είναι συμβατό με τα iPhone 3GS και τα σύγχρονα μοντέλα iPod.


Βασικά χαρακτηριστικά του RDP-X50iP:


RDP-X50iP
Λειτουργίες iPod/iPhone Βάση / φορτιστής, αναπαραγωγή μουσικής / βίντεο,λειτουργίες FFWD / REW
Ισχύς εξόδου Στερεοφωνικός ψηφιακός ενισχυτής 20W + 20W RMS
Σύστημα ηχείων 2 μεγάφωνα 76 χλστ. με διπλό σύστημα θυρών και μεγάλου μήκους αγωγό ήχου
Βάρος & διαστάσεις (κατά προσέγγιση) Περίπου 1,8 κιλά356 × 158,1 × 151,9 χλστ. (Π x Υ x Β)
Συνδέσεις Βάση για iPod / iPhone, με είσοδο ήχου
Επιπλέον  χαρακτηριστικά Φορτιστής για  iPod / iPhone
Παρεχόμενα αξεσουάρ Ασύρματο τηλεχειριστήριο, καλώδιο εισόδου audio, προσαρμογείς για iPhone / iPhone 3G και iPhone 3GS
Χρώμα Μαύρο