Η Intersys ανακοίνωσε ότι η Pioneer κατέκτησε τρία σημαντικά βραβεία από την EISA (European Imaging and Sound Association).


nac3Το σύστημα ψηφιακών ηχείων Pioneer KODO XW NAC3 βραβεύτηκε ως το “European Sound Station 2010-2011”, το σύστημα Pioneer AVIC-F20BT τιμήθηκε με τη διάκριση “European In-Car Navi-Media System 2010-2011” και το subwoofer Pioneer TS SW3001 βραβεύτηκε ως το “European In-Car Subwoofer 2010-2011”.


European Sound Station 2010-2011: Pioneer KODO XW-NAC3
Σχολιάζοντας το KODO XW-NAC3, η κριτική επιτροπή της ένωσης EISA δήλωσε: “Αυτό το εξαιρετικής σχεδίασης σύστημα μικρού μεγέθους διαθέτει δύο βάσεις για την προσαρμογή των συσκευών iPod και iPhone. Με την ειδική λειτουργία αναπαραγωγής τυχαίας σειράς κομματιών (shuffle) που προσφέρει, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν μίξεις από τις βιβλιοθήκες δύο συνδυασμένων iPod/iPhone, προσφέροντας πολλές ώρες συναρπαστικής ψυχαγωγίας. Το XW-NAC3 διαθέτει την δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth, καθώς και την νέα μοναδική τεχνολογία Sound Retriever AIR, που επαναφέρει την αρχική ποιότητα του ήχου που απωλέστηκε κατά τη συμπίεση και μετάδοση. Η συσκευή διαθέτει επίσης θύρα USB για την αναπαραγωγή δημοφιλών μορφών, όπως MP3, AAC, WMA, WAV, FLAC και LPCM. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να συντονιστούν με χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο.”


European In-Car Navi-Media System 2010-2011: Pioneer AVIC-F20BT
AVIC-F20BTΗ κριτική επιτροπή της ένωσης EISA σχολίασε: “Το AVIC-F20BT είναι το νέο κόσμημα στην συλλογή συστημάτων πλοήγησης AV της Pioneer. Το γνήσιο λογισμικό πλοήγησης και το νέο περιβάλλον χειρισμού τρισδιάστατης απεικόνισης συνδυάζουν την εξαιρετικά υψηλή απόδοση με τον εύκολο χειρισμό. Το σύστημα προσφέρει καθοδήγηση υψηλής ακρίβειας και σαφήνειας, πολλαπλές λειτουργίες πολυμέσων και σύνδεση Bluetooth. Το ευέλικτο σύστημα NavGate Feeds της Pioneer επιτρέπει την αποστολή δεδομένων από υπολογιστές και smart phones. Το AVIC-F20BT χειρίζεται με ευκολία μεγάλες μουσικές συλλογές, που είναι αποθηκευμένες σε δίσκους CD και DVD, συσκευές iPod, USB ή κάρτες SD, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας χωρίς συμβιβασμούς. Η αποκλειστική λειτουργία Music Sphere βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν και να αναπαράγουν μόνο το τραγούδι που επιθυμούν, μεταξύ των χιλιάδων αποθηκευμένων, για άμεση ακρόαση!”


European In-Car Subwoofer 2010-2011: Pioneer TS-SW3001
tssw3001s4_s2_frontangle_1_800x600Το TS-SW3001 απέσπασε επαινετικά σχόλια ως ένα κορυφαίο σύστημα μεγάλης ισχύος και επιδόσεων, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Το μοναδικό Σύστημα Ελέγχου Κίνησης με Αερανάρτηση της Pioneer, το οποίο επιτρέπει την αντικατάσταση του αποσβεστήρα του subwoofer από αεροστεγή χώρο, καθιστά εφικτή τη σημαντική μείωση του μεγέθους του περιβλήματος. Σχολιάζοντας το TS-SW3001, η κριτική επιτροπή της ένωσης EISA δήλωσε: “Η υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής μπάσων δεν απευθύνεται μόνο στους χρήστες που είναι προετοιμασμένοι να θυσιάσουν χώρο εντός του αυτοκινήτου τους. Αυτό το τεχνολογικά προηγμένο subwoofer της Pioneer κατακτά δύο ρεκόρ στον τομέα σχεδίασης μικρού μεγέθους. Η μονάδα οδήγησης του ηχείου είναι τόσο λεπτή, ώστε καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο εσωτερικό του περιβλήματος, ενώ και το ίδιο το περίβλημα είναι εξαιρετικά μικρό. Παρά τον μικρό της όγκο, αυτή η μονάδα οδήγησης 12’’/30 εκ. μπορεί να προσφέρει πραγματικά πανίσχυρη απόδοση μπάσων.”