H Info-Quest ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελληνική αγορά του Windy31 της εταιρείας Synet, του μικρότερου ασύρματου router στον κόσμο.

Windy31Με μέγεθος όσο μία USB κάρτα δικτύου, εύκολη παραμετροποίηση και λειτουργία χωρίς τροφοδοσία, το Windy31 συνδυάζει τρία προϊόντα σε ένα – Wireless Router, Access Point, Lan card– εξασφαλίζοντας μέγιστη συνδεσιμότητα, φορητότητα και λειτουργικότητα, όπως απαιτούν οι σύγχρονες δικτυακές ανάγκες.
Το Windy31 παρέχει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης σε δίκτυο έως και 32 υπολογιστών, προσφέροντας εξαιρετικές λύσεις σε πλήθος περιπτώσεων. Σε δημόσιους χώρους με πρόσβαση στο Internet (Hot Spots), με τo WINDY31 μπορεί κάποιος να αποκτήσει λογαριασμό (username/password) για μία μόνο συσκευή και έπειτα να δώσει άμεσα και χωρίς επιπλέον κόστος πρόσβαση στο Ιnternet σε πλήθος άλλων συσκευών (PDAs, Smartphones, Notebook, φορητές παιχνιδομηχανές κλπ). Ακόμα και όταν το Internet δεν είναι απαραίτητο, το Windy31 είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς προσφέρει τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο δημιουργίας ενός ασύρματου Δικτύου LAN, για τη διασύνδεση έως και 32 συσκευών.
Το Windy 31, είναι διαθέσιμο στο www.you.gr, το On-line κατάστημα τεχνολογίας της Info-Quest, στα U Shops, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του προϊόντος είναι 49€ (με το ΦΠΑ).